Sahranjena lepa Kristina (25) iz Lebana koja je poginula u Švajcarskoj: “Puno tuge, puno boli”

Region

Njeno telo je 26. aprila preuzeo otac i doneo u Srbiju gde je mlada devojka sahranjena

Kristina Milenković (25) iz Lebana sahranjena je u subotu 27. aprila u svom rodnom mestu nakon što je tragično preminula 15. aprila u Švajcarskoj, rekao je izvor blizak Telegrafu.

Njeno telo je 26. aprila preuzeo otac i doneo u Srbiju gde je mlada devojka sahranjena.

“Bilo je jako tužno, puno tuge, puno boli, žalosno jako”, rekao je izvor za Telegraf.rs i dodao da je sve toliko stresno da ni sami ne znaju šta ih je snašlo.

Od kako je devojka preminula otac je pokušavao da preuzme telo, ali, morao je da sačeka da mrtvozornik obavi obdukciju u Švajcarskoj.

Rezultati obdukcije još uvek nisu poznati, a ocu je rečeno da će mu “izveštaj poslati”, navodi izvor.

Podsetimo, od kako je otac saznao da mu je ćerka preminula pokušavao je da stupi u kontakt sa švajcarskom policijom koja nije želela da odaje bilo kakve informacije o Kristininoj pogibiji.

“Naša Kristina je bila jako dobra devojka za primer. Ponosni smo na nju, imala je dva ispita do kraja Medicinskog fakulteta. Nažalost, zadesila je ovakva sudibna, strašna”, rekao je izvor.

“Za dva meseca bi napunila 26 godina”, dodao je.

Izvor kaže da je često putovala u Beč jer je tamo imala rodbinu. Takođe, održavala je kontakt preko društvenih mreža sa ostalom rodbinom.

Takođe, izvor navodi da su zvaničnici u Švajcarskoj prvo rekli da je u pitanju saobraćajna nesreća, ali su kasnije povukli te navode.

(Telegraf.rs)