Nikola Rokvić nasred puta sa prolaznikom zapevao čuvenu pesmu pokojnog oca, a oči mu pune suza

Region

Pevač se često oglašava na mrežama, te kači zanimljivosti koje mu se usput događaju

Povodom humane misije u koju se upustio zbog dece kojoj je potrebna pomoć, pevač Nikola Rokvić je 22. aprila krenuo na put dug 1.060 km do ostrva Egina gde će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom.

Nikola se često oglašava i obaveštava svoje pratioce dokle je stigao, ali i šta mu se zanimljivo desilo u međuvremenu, što je bio slučaj i ovog puta.

Rokvić je na putu naišao na jednog gospodina, te su zajedno otpevali pesmu legendarnog pevača Marinka Rokvića, Nikolinog pokojnog oca, pod nazivom “Skitnica”.

– Uz pesmu je radosnije – napisao je Rokvić uz video koji je postavio na svoj Instagram stori.

Nikolu je ovo obradovalo i dalo mu snagu, jer ga je podsetilo na lepe uspomene, pozdravio se sa meštaninom i nastavio dalje svoju misiju.

Snimak možete videti na početku teksta.

Podsetimo, tokom pešačenja prikupljaće sredstva za svoju fondaciju “Porodica” koju je osnovao sa suprugom Bojanom, kako bi pružio pomoć deci kojoj je najpotrebnija.

Međutim, nedavno se takođe odlučio na kratki neplanirani predah, koji mu je očigledo vrlo prijao.

On je zastao na delu puta kada je ugledao uličnog svirača, te zapevao pesmu sa uživanjem, a ništa manje nisu osećali prolaznici koji su bili oduševljeni njegovim potezom.

– Put je uvek radosniji uz pesmu! – napisao je Nikola ispod snimka.

Komplimenti na račun Rokvićevog videa ne izostaju.

“Predivan čovek”, “Dragi čoveče, sa Bogom ka cilju”, “Koliko poštovanje i divljenje imam prema ovom čoveku”, “Neka te Bog čuva”, “Kralj”, samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)