NIKOLA ROKVIĆ OTKRIO DA TREBA DA SKUPI 200.000 EVRA! Pevač Poručio Tokom Pešačenja Do Grčke: Donesimo Svi Zajedno Radost Deci

Region

NIKOLA ROKVIĆ OTKRIO DA TREBA DA SKUPI 200.000 EVRA! Pevač poručio tokom pešačenja do Grčke: Donesimo svi zajedno radost deci

Pevač Nikola Rokvić pre nekoliko dana započeo je hodočašće, a plan mu je da pređe 1.060 kilometara kako bi stigao do Egine gde se nalazi čuveni manastir Svetog Nektarija Eginskog.

Na tom putu Nikola će prikupljati sredstva za svoju fondaciju “Porodica”, a sada je otkrio koliko je novca zapravo potrebno.

– Aparati za koje prikupljamo sredstva, tačnije mikroskop i dodatna oprema služiće u dijagnostifikovanju kancera mozga. Ti aparati koštaju oko 150.000 evra. Pozivam sve drage ljude, sve kompanije, a i sve moje prijatelje da se uključe i da zajedno donesemo radost našoj deci, zdravlje i da se svi na kraju radujemo – istakao je Nikola, pa dodao:

– Takođe, plan je i da se prikupe sredstva za renoviranje dela pedijatrijske onkologije. Za to renoviranje potrebno je oko 50.000 evra i nadam se da ćemo time bar malo ulepšati našoj deci boravak u samoj bolnici. Bog vas blagoslovio – istakao je Rokvić.

Podsetimo, Nikola je otkrio koliko sredstva je prikupljeno nakon tri dana.

– Dragi moji, hvala vam na podršci, hvala vam na divnim porukama, hvala vam na ljubavi, na vašim molitvama… Dajete mi jednu radost koja mu pomaže da mi svaki kilometar bude lakši. Zahvaljujem se na svim uplatama. Zahvaljujem se pojedincima, kompanijama, firmama, ne mogu svima pojedinačno da se zahvalim, ali mogu da kažem da smo prikupili skoro dva miliona dinara. Idemo dalje. Pozivam sve da se uključe ovoj akciji i da pomognemo pedijatrijsku onkologiju. Ovaj put za dečiju radost. Ljubim vas i volim, radujte se – poručio je on. (Kurir/Blic/Preneo: I.L).