Ceca o druženju sa Joksimovićima, otkrila kakvi su domaćini: “Svaki put kad dođem kod njih izađem u 7 ujutru”

Uncategorized

Ražnatovićka otkrila da se odlično slaže i sa Željkovom suprugom Jovanom

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović snima duet sa kolegom Željkom Joksimovićem.

O njihovoj saradnji oni su danas zajedno govorili.

– Mi čekamo 20 godina da se ovo desi. Miloš Roganović je meni pre godinu dana poslao pesmu, a onda sam je ja poslao Ceci i ona je odmah rekla da joj se sviđa – otkrio je Željko, pa se Ceca nadovezala:

– Mi koji trajemo toliko godina, postavili smo sebi neke lestvice i ne ide ti se na dole, to nije u prirodi čoveka koji je ambiciozan i koji voli pobedu – kažem metaforički. Danas je jako teško doći do dobre pesme. Ovo je prva saradnja sa Željkom, bliski smo prijatelji, imamo poverenja jedno u drugo. Željko će me ovog puta producirati dok budem bila u gluvoj sobi i nadam se da će biti blagi učitelj – rekla je Ceca, a Željko otkrio da postoje dve verzije njihove nove pesme i da će tek odlučiti da li će izaći obe ili samo jedna.

– Imamo dve verzije pesme, a možda budu i obe – dodao je Željko.

Ceca je progovorila i o druženju sa Jovanom i Željkom Joskimovićem.

– Ja sam jutarnja ptica, supruga mi radi jutarnji, pa onda i ja radim jutarnji. Odem prvo do televizije i onda dođem ovde oko 10 sati i oko 5, 6 već završim dan, a Ceki je noćna ptica – rekao je Željko, a onda se Ceca ubacila:

– I on je bio noćna dok se nije oženio. Druga su pravila, to je potpuno prirodno. Ja sam svaki put kod Jovane i Željka došla u 7 uveče na normalnu večeru, na sedeljku, a izašla u 7 ujutru, kad ljudi kreću na posao. Rekla sam im da li ću ja nekada iz vaše kuće izaći u pristojno vreme. Toliko se zapričamo o muzici i privatnom životu. Jovana i Željko su fantastični domaćini, toliko se raspričamo o svemu, tako da ode veče – rekla je Ceca za “Blic”.

(Telegraf.rs)