Filip Car napravio haos zbog Aleksandrinog odabira za bebu: “Ne dolazi u obzir!”

Region

Bivša rijaliti učesnica i pobednica “Zadruge 6”, Aleksandra Nikolić, porodila se juče, 17. aprila, i dobila devojčicu, a ponosni tata je Filip Car.

Ponosni roditelji su odlučili da njihovoj mezimici daju jako ime Leona, koje je uzgred grčkog porekla i znači lav, lavica, iako je Aleks imala drugačije želje ranije.

Novopečena mama je jednom prilikom izjavila na Tiktoku da će svoju devojčicu nazvati Talija, što znači sreća, a tada je odlučivala sama budući da sa Carem nije bila u najboljim odnosima.

– Zbog nje ću se boriti i izdržati sve, jer će moja preslatka devojčica imati sve. Filipa ne bih da komentarišem, on je nečovek za mene i monstrum, i da umre, ne zanima me! Želela sam da budemo u korektnim odnosima, ali to je džabe. Od njega ne tražim apsolutno ništa. Što se tiče bebe, imam jednu želju. Jako bih volela da se beba zove Talija, meni je to prelepo – priznala je bivša zadrugarka tom prilikom.

Filipu se uopšte nije svidelo, te je napravio haos uživo, pa istakao da mu ćerka neće nositi “takvo ime”.

– U aprilu dolazi devojčica, ali o imenu razmišljam puno. Čuo sam da je Aleksandra rekla Talija, možda joj je to palo napamet, možda, zato što ćemo biti razdvojeni, pa malo kod nje, malo kod mene. Ne dolazi u obzir! Majka Slovenka, ćerka Talija, kao Italija, fali još i sin, da ga nazovemo Francuz… Ovo su imena: Vila, Vita, Lela, Liona, Una, Klara, Lana – poručio je tada Car, a kako je prinova dobila ime Leona, ipak je presudio njegov izbor.

Podsetimo, povodom rođenja Aleksandrine i Filipove naslednice, oglasio se najbliži prijatelj ponosnog oca, Bruno Uremović, pošto Car trenutno nije dostupan za pozive.

– Porođaj traje od pet ujutru, Aleks se namučila kao Isus. Prvo nisu hteli da je porode carskim rezom, pa se sva namučila. Onda su se ipak odlučili da se ode na carski rez. Na sreću rodila je zdravi devojčicu. Car nije cele noći spavao, evo malopre je otišao da odmori, malo da odspava. Svi smo presrećni, beba i majka su dobro i to je najbitnije – poručio je Bruno za Pink.rs.

Car se nije oglašavao, sve do sada, kada je podelio prvu fotografiju naslednice.

– Pozdrav ekipa! Ja sam Leona Car ima 4 kg i 55 cm, da vam se zahvalim za sve čestitke što ste uputili mom tati i mami. Oni će vam se javiti svima kad odspavaju napokon, jer sam ih z**ebavala ovih dana na najjače – napisao je Car i stavio današnji datum.

Inače i ponosna mama Aleksandra objavila je fotografiju na kojoj drži Leonu u naručju, a u opisu je naglasila da se već vidi da liči na tatu.

– Rodila se naša Leona. Vole te tata i mama najviše na svetu! Svi kažu da liči na tatu. Ja sam i dalje u pozitivnom šoku od svega. Jedino što znam jeste da ćeš biti beskrajno voljena zauvek od nas dvoje. Hvala svima na čestitkama. Ovakvu ljubav prvi put osećam. Ti si centar našeg sveta naša mala lavica – napisala je Aleksandra Nikolić.

(Telegraf.rs)