U četvrtak dan žalosti u Leposaviću: Dvojica mladića poginuli su sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći

Region

Dvojica mladića poginula su na putu Leposavić – Kosovska Mitrovica u saobraćajnoj nesreći kada je Barać izgubio kontrolu nad vozilom

Zbog nesreće u kojoj su stradali dvojica dvadesetpetogodišnjaka Mikice Baraća i Đorđa Mićovića, Privremeni organ opštine Leposavić, proglasio je četvrtak danom žalosti na teritoriji te opštine. Dvojica mladića poginuli su sinoć u saobraćajnoj nesreći.

Oni su stradali na putu Leposavić – Kosovska Mitrovica u saobraćajnoj nesreći kada je Barać upravljajući vozilom marke Audi A6 beogradskih registarskih oznaka, izgubio kontrolu i prešao u suprotnu traku izazivajući direktan sudar sa vozilom marke Pežo 207 tutinskih registarskih oznaka kojim je upravljao Mićović. Barać je na mestu poginuo, dok je Mićović podlegao povredama u bolnici.

Iz policije tzv. Kosova su saopštili da je suvozač u vozilu sa beogradskim registarskim oznakama prebačen na bolničko lečenje i da se nalazi van životne opsanosti. Tela stardalih mladića su prebačena na Institut za sudsku medicinu u Prištinu.

(Telegraf.rs/N.Z.)