Potez Novaka JAČI OD SVIH koje su političari napravili: Ovo je fotografija koja SPAJA BALKAN i šalje snažnu poruku /FOTO/

Region

Novak Đoković je ogromna zvezda gde god da se pojavi. Bilo da je to kafić, restoran ili plaža on je u centru pažnje i svako prati njegov korak ne bi li mu našao grešku ili gaf. Međutim, umesto toga najbolji srpski teniser je primer onoga što nijedan političar, državnik, a ni ambasador.

On je neko ko obožava decu, i ko upravo takvim pristupom sa mališanima iz čitavog sveta šalje jasnu poruku – razlike ne postoje. Upravo su takve fotografije osvanule i u Visokom, mestu u kojem Novak Đoković trenutno boravi, a radost mališana je nemerljiva s obzirom na to da je Srbin primer i idol mnogim generacijama.

I tokom srede popodne, dok je Novak igrao meč mališani su gledali najboljeg tenisera ikada i složno navijali. Složno kao u horu. Đoković je čak i prekinuo igru i pozvao mališane da dođu do ograde. Aplaudirao im je i na kraju – podelio znojnice. Dobro raspoloženje vlada u Visokom.

A onda je na kraju sve i proslavio sa njima. Pobedu je započeo protiv Šetkića, pa je nastavio protiv Bedenea i završio protiv Dodiga. Proslavio je taj trijumf kao i Vimbldon osvojen pre samo tri dana. Prvo visoko podignute ruke, a onda i pad na teren.

U zagrljaj su mu na kraju “poletela” deca, mladi teniseri o čijim podvizima ćemo tek slušati.

Nekada samo treba gledati u njega. On šalje dovoljno jasnu poruku. Sport spaja ljude i širi ljubav koju nijedna politika nikada ne može da dostigne.sportal.blic.rs