Dragana Mirković na kolenima i u suzama dok peva stihove koji sada baš bole: “Manja od zrna sam…”

Region

Pevačica je održala koncert u Kragujevcu, gde je zaplakala uz njen čuveni hit

Muzička zvezda Dragana Mirković je odlučila da se razvede od supruga i biznismena Tonija Bijelića nakon 24 godine skladnog braka.

Pre nego što je objavila saopštenje o razvodu, pevačica je održala koncert u Kragujevcu, gde je zaplakala uz njen čuveni hit.

Dragana je tokom izvođenja numere “Sad i zauvek” sela na binu bliže publici koja joj je sve vreme pružala podršku, te je u naletu emocija pustila suze.

@marija299

#draganamirkovic #emocija #ljubav #kragujevac

♬ original sound – Марија Живојиновић

“Sad i zauvek”

Znam, ja sam jaka za sve
Al’ slaba na tebe

Manja od zrna sam
Kada te pogledam

Čuvaj me ko planina
Da bude jasno svima
Da duša moja mala

tvrđava je tvoja

Oči smeju ti se dok me gledaš ti
Kakva sreća
Tu si ruke da u ruke staviš mi
Čuvaš leđa i svet
Sad i zauvek

Pevačica nije prvi put emotivna, pogotovo kada je u pitanju pesma “Jedini moj”, a to su mnogi primetili u poslednjih nekoliko koncerata koje je Dragana održala do sada.

Iako u tom periodu javnost nije ni slutila o njihovom rastavljanju, sada je jasno zbog čega pevačici nabujaju emocije, te ne može da ih kontroliše dok izvodi ovu emotivnu numeru.

Brojni fanovi su joj ispod snimka uputili komentare podrške.

– “Hrabra ženo”, “Samo napred Gago, volimo te”, “Rasplakala me”, “Kraljica”, “Teško je kada neko baci niz vodu 25 godina braka”, “Ti si naša diva” – bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, pesma “Jedini moj” za Draganu ima posebno značenje jer je upravo nju posvetila Toniju.

– Posebno draga pesma mi je “Sama”, to je prekretnica mog života to je bila 2000. godina kada sam otišla u Austriju i udala se i jako sam vezana za tu pesmu. Naravno, pesmu “Jedini” sam posvetila svom suprugu za deset godina braka i u tom spotu se pojavljuju mali Marko i Manuela i to je njihovo poslednje pojavljivane i to zbog tate jer smo hteli da imamo porodičnu uspomenu – otkrila je pevačica jednom prilikom.

Dragana i Toni iz višedecenijske ljubavi imaju dvoje dece – ćerku Manuelu i sina Marka koji žive u Austriji, međutim, nakon ovih vesti naslednik je jednim potezom ostavio u čudu mnoge.

Toni na Instagramu prati svoju decu još uvek, ali ga sin ne prati – što dovodi u sumnju njihov odnos posle Draganinog saopštenja za javnost o razvodu.

Manuela i Marko su skoro rešili da se vrate i žive u dvorcu kod majke, jer su pre toga bili odvojeno u stanovima u Beču.

Draganini naslednici su pre nekoliko godina napustili porodičnu kuću, a pevačica je otkrila i zažto jednom prilikom.

– Marko i Manuela žive u Beču zbog fakulteta. Oboje su na fakultetima. Žive u stanu, zapravo odvojenim stanovima, nebitno je to… Nisu trenutno sa mnom. S druge strane, svaki slobodan trenutak koriste da dođu – rekla je Dragana tada za “K1”.

Dragana Mirković je ponosna na činjenicu da su njihovi naslednici vezani za nju.

– Moja deca nisu opterećena mojim imenom. Deca su vezana prvenstveno za mene, ljubomorno to čuvam. Oni su moj najveći uspeh – nedavno je istakla pevačica o naslednicima.

– Srećna sam što ih imam takve kakvi jesu, što misle ispravno! Nikad nisam imala nikakav problem sa njima – rekla je Dragana za “24sata.hr”.

(Telegraf.rs)