Deca Dragane Mirković su se vratila u dvorac, a pevačica je otkrila razlog zašto su napustili porodičnu kuću

Region

Naslednici poznate pevačice su se vratili u porodični dom kod majke

Balkanska zvezda Dragana Mirković je, na iznenađenje mnogih, u procesu razvoda nakon 24 godine braka sa suprugom i biznismenom Tonijem Bijelićem.

Iz višedecenijske ljubavi imaju dvoje dece – ćerku Manuelu i sina Marka koji žive u Austriji, međutim, nakon ovih vesti naslednik je jednim potezom ostavio u čudu mnoge.

Toni na Instagramu prati svoju decu još uvek, ali ga sin ne prati – što dovodi u sumnju njihov odnos posle Draganinog saopštenja za javnost o razvodu.

Manuela i Marko su skoro rešili da se vrate i žive u dvorcu kod majke, jer su pre toga bili odvojeno u stanovima u Beču.

Draganini naslednici su pre nekoliko godina napustili porodičnu kuću, a pevačica je otkrila i zažto jednom prilikom.

– Marko i Manuela žive u Beču zbog fakulteta. Oboje su na fakultetima. Žive u stanu, zapravo odvojenim stanovima, nebitno je to… Nisu trenutno sa mnom. S druge strane, svaki slobodan trenutak koriste da dođu – rekla je Dragana tada za “K1”.

Dragana Mirković je ponosna na činjenicu da su njihovi naslednici vezani za nju.

– Moja deca nisu opterećena mojim imenom. Deca su vezana prvenstveno za mene, ljubomorno to čuvam. Oni su moj najveći uspeh – nedavno je istakla pevačica o naslednicima.

– Srećna sam što ih imam takve kakvi jesu, što misle ispravno! Nikad nisam imala nikakav problem sa njima – rekla je Dragana za “24sata.hr”.

Malo pre nego što je pevačica dala saopštenje o razvodu, sa decom je posetila sveto mesto.

Tada je osvanula njihova zajednička fotografija na Draganinom profilu, što veoma retko imamo priliku da vidimo.

Oni su posetili manastir Ostrog, jednu od najvećih pravoslavnih svetinja u Evropi.

-Moj svet, moje svetinje – napisala je Dragana Mirković u opisu fotografije sa decom.

Kako smo čuli još krajem prošle godine, Dragana i Toni već tada mesecima nisu živeli na istoj adresi, a prema tvrdnji naših sagovornika uspešni biznismen je uveliko započeo život sa drugom ženom.

– Oni žive u dva mesta… (gradovi poznati redakciji) Stalno su na toj relaciji i ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana rešiti da izda zvanično saopštenje jer je sve postalo baš očigledno – rekao je naš izvor.

(Telegraf.rs)