Malu Danku udarili automobilom, pa je bacili na deponiju i pobegli

Region

Nesreća se, prema nezvaničnim saznanjima, dogodila 26. marta u 13.52 časova. Majka devojčice je ranije u policiji rekla da je Danka nestala oko 13.45 časova

Dve osobe uhapšene su zbog sumnje da su automobilom Danku Ilić (2), a potom njeno telo bacili na divlju deponiju uz ”Starobanjski put” kod Bora.

Kako javlja ATV, kriminalistička policija iz Bora uhapsila je S. J. (50) i D. D. (50).

Nesreća se, prema nezvaničnim saznanjima, dogodila 26. marta u 13.52 časova. Majka devojčice je ranije u policiji rekla da je Danka nestala oko 13.45 časova.

S. J. je osumnjičen da je službenim automobilom marke ”fiat” u ulici Radomira Putnika udario u dvogodišnju Danku i usmrtio je.

Tada je, kako se sumnja, zajedno sa kolegom D. D. telo djevojčice ubacio u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta, tvrdi izvor ATV.

Podsetimo, potraga za malom Dankom počela je odmah 26. marta kada je prijavljen nestanak. Tog dana je i prvi put u Srbiji aktivirana aplikacija “Pronađi me”.

Ekipe policije, vatrogasaca, građani danima su pretraživali teren u potrazi za devojčicom. U jednom trenutku se čak i sumnjalo da je dete oteto i da se nalazi u Beču, pošto je na jednoj tramvajskoj stanici snimljena devojčica u pratnji dve žene koja dosta podseća na Danku. Za srpskom devojčicom izdata je Interpolova potraga, a bečka policija je juče bila i objavila fotografije žena sa spornog snimka, da bi naknadno saopštila da su identifikovane, te da dete sa snimka nije mala Danka.

Nekoliko sati kasnije stigla je tragična vest, da je mala Danka mrtva.

Uskoro opširnije… telegraf.rs