Sin ne želi da čuje za nju, a ovako je Melina pričala o odnosu s decom: “Mene se boje, nisu besni”

Showbizz

Kako je ranije govorila, deca sa Harisom imaju više prijateljski odnos, dok je ona važila za strožijeg roditelja

Melina Džinović u popodnevnim satima je juče, 1. aprila, ušla u porodični dom na Senjaku iz kojeg je otišla pre godinu dana i verbalno se sukobila se sa bivšim mužem Harisom Džinovićem, koji je pozvao policiju.

Ono što je mnoge zaintrigiralo, jeste i odnos koji Melina sada ima sa sinom Kanom, a koji je značajno narušen zbog njenih poteza.

Kako je i sam Haris za Telegraf ispričao, Kan ne želi da vidi svoju majku i ne čuje se s njom već puna dva meseca.

No, Melina je svojevremeno pričala o deci i odnosu koji ima sa njima, kada je istakla da nema problem s decom, ali da je se boje.

– Ja zaista nemam problem sa decom. Oni nisu besni, normalni su, ja sam njima zadovoljna. Njihovi izlasci su normalni, oni rade sve što rade druga deca. Zašto bih ih zaključavala?! Oni izlaze gde treba da izlaze, to je strogo kontrolisano, imaju fino društvo – rekla je Melina svojevremeno.

– Sa Harisom imaju više prijateljski odnos, mene se više boje. Uvek mora neko u kući da bude takav, ali smo inače veoma izbalansirani- ispričala je Melina tada za ”Premijeru vikend specijal”.

Podsetimo, Haris Džinović govorio je za Telegraf.rs dan nakon što je njegova bivša supruga Melina nenajavljeno došla u vilu na Senjaku u kojoj pevač živi sa decom, a iz koje se ona pre izvesnog vremena svojevoljno iselila.

U ekskluzivnom razgovoru za naš portal legendarni pevač objasnio je šta se to dogodilo prošle noći, a na pitanje šta misli o tome koja je bila Melinina namera sa kojom je došla, istakao je da smatra da je reč isključivo o provokaciji, kako bi nasrnuo na nju.

(Telegraf.rs)