Jovana Jeremić otkrila čoveka koji je kriv za požar u Draganovom pogonu: “Moglo je da bude opasno”

Showbizz

Taj čovek koji je menjao plinsku bocu nije dobro sastavio cevi i to je bila njegova greška

Voditeljka Jovana Jeremić progovorila je o nedavnom požaru koji je zahvatio pogon njenog dečka, biznismena Dragana Stankovića.

Dragan vlasnik je pekarske proizvodnje, koji ima oko 700 zaposlenih. Inače, kako se navodi, Jovanin dečko je veliki dobrotvor, koji neretko poklanja svoje proizvode i pomaže kada god može.

Nedavno je u Draganovom preduzeću došlo do požara, o čemu je Jovana rešila da progovori.

– Dragan i ja sve prevazilazimo zajedno, taj požar što je izbio, ali nije se upalilo postrojenje, nije to požar kao što je bio 2021. upalile su se plinske boce, koje su zahvatile beton i deo šume, ali moglo je da bude opasno, jer taj čovek koji je menjao plinsku bocu nije dobro sastavio cevi i to je bila njegova greška, sreća, pa su Draganovi sinovi to na vreme videli i sve je sanirano.

– Mi sve prevazilazimo zajedno ne samo to, raznih tu stvari ima, mi smo bukvalno lice i naličje istog novčića i onda stvarno kad nađeš idealnu polovinu. Gospodu Bogu sam zahvalna na svim stvarima koje mi je dao, toliko me je blagosiljao, ogromnu karijeru, dete koje je prepametno i preslatko, dva muža, pošto je meni Dragan faktički vanbračni partner, dve svekrve, dvoje gazda, sve mi je puta dva i to je moja karma – rekla je voditeljka za “Alo”.

Podsetimo, kako je Telegraf ranije objavio, uzrok požara bila je eksplozija plinske boce.

(Telegraf.rs)