Jaka Poruka Dragane Mirković Nakon Informacije Da Je Zbog Nje Angažovan Privatni Detektiv Da Traži Malu Danku

Region

Jaka poruka Dragane Mirković nakon informacije da je zbog nje angažovan privatni detektiv da traži malu Danku

– Mogu reći i ime, to je Dimi, poznati biznismen i naš kućni prijatelj već dugo godina – rekla je Dragana u izjavi za Telegraf.rs

Dragana Mirković poslala je preko našeg portala snažnu poruku iz Austrije, a koja se tiče nestanka male Danke Ilić.

Zbog Dragane je u potrazi za Dankom angažovan privatni detektiv, a pevačica se nada da će trud uroditi plodom i da će devojčica biti pronađena.

– Neke stvari i privatno radim, sa jednim mojim prijateljem. Čak je uzet i detektiv. U dogovoru, naravno, sa mnom, jer vidi koliko je meni stalo, koliko brinem… Uzeo je privatnog detektiva da proba, da vidi gde, šta i kako. Mogu reći i ime, to je Dimi, poznati biznismen i naš kućni prijatelj već dugo godina – rekla je Dragana u izjavi za Telegraf.rs.

– Stvarno se trudimo svi, maksimalno. Ja se iskreno nadam da će dete biti pronađeno, to je apsolutni prioritet, samo molim Boga da sve bude kako treba. Vama, isto, kao novinarima, hvala što dajete značaja tome da se to što pre završi. Iskreno se nadam da će Austrija biti njena poslednja stanica, pre nego što je vratimo kući – zaključila je Dragana za naš portal, a izjavu možete poslušati u audio snimku na početku teksta.

Delove ovog teksta nije dozvoljeno prenositi bez odobrenja redakcije Telegraf.rs. (Telegraf.rs)