Haris Džinović otkrio kako se deca osećaju: “Šokantno podnose, namera je bila da im se otac strpa u zatvor”

Showbizz

“Znam da se Kan ne čuje s njom već skoro dva meseca”, istakao je on

Haris Džinović govorioje za Telegraf.rs dan nakon što je njegova bivša supruga Melina nenajavljeno došla u vilu na Senjaku, a u razgovoru je pomenuo i kako su deca reagovala na nemili incident koji se dogodio sinoć, 1. aprila.

Naime, nakon što je detaljno objasnio šta se dogodilo sinoć, pitali smo ga i kako deca, Đina i Kan, podnose sve što se događa u porodici.

– Šokantno podnose, jer je to čista namera bila da im se otac zatvori.

Na pitanje da li su razgovarali sa majkom, Haris nam je rekao:

– Ne znam da li se čuju, ne čuju… Znam da se Kan ne čuje s njom već skoro dva meseca. Ni poruke, ništa. Ona je prvo bila ljuta na njega, a onda je detetu pukao film i rekao je ćao, doviđenja.

Podsetimo, Haris Džinović govorio je za Telegraf.rs dan nakon što je njegova bivša supruga Melina nenajavljeno došla u vilu na Senjaku u kojoj pevač živi sa decom, a iz koje se ona pre izvesnog vremena svojevoljno iselila.

U ekskluzivnom razgovoru za naš portal legendarni pevač objasnio je šta se to dogodilo prošle noći, a na pitanje šta misli o tome koja je bila Melinina namera sa kojom je došla, istakao je da smatra da je reč isključivo o provokaciji, kako bi nasrnuo na nju.

(Telegraf.rs)