JOŠ JEDNA NELOGIČNOST U SLUČAJU NESTALE DEVOJČICE: Gazdarica kafane iz Brestovca OTKRILA NOVI DETALJ!

Region

Naša reporterka imala je priliku da razgovara sa brojnim meštanima koji su sedeli u jednoj kafani, a oni su tom prilikom komentarisali nedavnu proslavu koja se dogodila u porodici Ilić.

Kako nam je gazdarica kafane rekla, nema šanse da je mala Danka prohodala, i na taj način otišla od majke. Ona je takođe spomenla i cuclu od koje se nestala devojčica nije odvajala.

– Nemoguće da je mala prohodala tek tako. Ivanin brat skoro slavio rođendan u našoj kafani ima dve devojčice… Bila je Ivana sa Dankom tad dete cuclalo bilo u kolicima, kaže ona.

Podsetimo, Srbija ulazi u peti dan potrage za nestalom Dankom Ilić. Dvogodišnjoj devojčici se svaki trag izgubio ispred porodične vikendice u Banjskom polju, kada je kako je majka navela izvela svog sina Ivana i ćerku Danku da se istrče.

Majka nestalog deteta se i dalje nalazi u policijskoj stanici. Kako je žena u blaženom stanju nije išla na poligrafsko testiranje. Kako se navodi usled hormonalnog disbalansa rezultati poligrafskog istraživanja ne bi bili validni.

Tokom jučerašnjih sati policija zajedno sa žandarmerijom prečešljala je tinele koji se nalaze ispod kuće i nažalost nisu pronađeni nikakvi tragovi male izgubljene devojčice.

Prema nekim od poslednjih informacija, vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Meštanima sela su date instrukcije da ne razgovaraju sa novinarima, kako ne bi ometali istragu. Tako da je većina njih nastavila sa životnim rutinskim obavezama, ne želeći da komentariše bilo šta što bi se usprotivilo volji policije.

Danas su na terenima i helikopteri i dronovi.republika.rs