DANKINA MAJKA POSLALA PORUKU SVOJOJ ĆERKI PRE NJENOG NESTANKA: Objavila nekoliko slika uz reči “Budi mi dobro”

Uncategorized

Dvogodišnja Danka Ilić iz Bora, nestala je 26. marta oko 13 časova u Banjskom polju i od tog trenutka, krenula je potraga za njom koja i dalje traje.

Majka nestale devojčice Danke Ilić – Ivana Ilić, koja je poslednja videla svoju ćerku, a koja je ujedno i prijavila njen nestanak, juče je po peti put saslušana u policijskoj stanici u Boru, gde je, zajedno sa svojim suprugom Milošem Ilić dala iskaz koji je deo standardne procedure.

Pored telefona, pripadnici MUP navodno su izvršili uvid i u nekoliko Ivaninih profila koje ima na društvenim mrežama.

Ona se preko svojim naloga dopisivala, kačila svoje fotografije, ali i slike svoje dece. Samo nekoliko meseci pre nestanka male Danke, ona je objavila snimak na društvenoj mreži TikTok na kom se vrte devojčicine slike i Severinina pesma “rođeno moje”:

– Najteže borbe najjači vode, budi mi dobro, na meni kola nek se slome – deo je teksta u pesmi.

@malaika983

Srećan ti prvi divan dan, mila moja 🥳💞 #danka2022

♬ original sound – Ивана Илић

 

Podsetimo, Danka je nestala u utorak oko 13 časova iz dvorišta u Banjskom polju, u trenutku kada se majka Ivana okrenula da drugom detetu da vodu.

Više stotina pripadnika različitih službi pretraživalo je teren proteklih dana u potrazi za njom, ali nažalost, od devojčice već šest dana nema ni traga ni glasa, iako je odmah po prijavi da je Danka nestala, krenula intenzivna potraga za njom.

Danka je visoka 85cm, ima smeđu kosu, braon oči a u trenutku nestanka bila je obučena u maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike.

Ako imate bilo kakva saznanja u vezi nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić odmah pozovite policiju na broj 192. REPUBLIKA.RS