Svi Se Plaše Da Se Bolest Ne Vrati: Dragana Mirković Potražila Pomoć Stručnjaka

Showbizz

Svi se plaše da se bolest ne vrati: Dragana Mirković potražila pomoć stručnjaka

Dragana Mirković je nedavno otkrila da stavlja tačku na brak nakon 24 godine. U saopštenju o detaljima razvoda pevačica je navela da ona i njen suprug već dugo žive odvojene živote, a da je Toni Bijelić napustio dvorac i već godinu dana ne živi u njemu.

Razvod Dragane Mirković iznenadio je ne samo njene fanove, već i sve koji su verovali da će njen i Tonijev brak trajati zauvek. Svi koji su pratili njenu karijeru i privatni život zadnjih dvadeset godina, isticali su njen život i brak kao uzoran i primer koji se smatra ostvarenjem zdravog i ispunjenog porodičnog života. Dragana je istakla da ona i njen suprug već godinama nisu u bliskom odnosu, a kako se sada saznaje, pevačica je tim povodom odlučila da potraži stručnu pomoć.

“Dragana je rešila da potraži stručnu pomoć. Njoj je skroz normalno da u ovakvim situacijama popriča sa stručnim licem, ne zato što ima psihičke probleme, već zato što je dobro da to sve izbaci iz sebe i da joj bude lakše. Ona ide kod žene kod koje je i ranije išla, to smatra mentalnom higijenom i išla je kod nje čak i kad je trebalo za posao da donese neke važne odluke”, istakao je izvor, pa dodao:

“Dragana je bliskim ljudima rekla da joj je terapeut rekao da bi za nju bilo dobro da se u ovom periodu malo skloni odavde kako bi mogla lepo da razbistri misli. Promena okruženja za ovakve stvari može dobro da pomogne, tako da je odlazak u toplije krajeve samo dobar korak.”

Razvod Dragane Mirković i njen privatan život sada su u žiži javnosti, a podsetimo se i da Dragana ima ozbiljan zdravstveni problem zbog kojeg mora da pije terapiju, a reč je o problemu sa štitnom žlezdom koji je nastao, kako je ranije rekla, zato što je mnogo toga prećutala u životu i dosta stresnih situacija potisnula.

Simptomi ovog zdravstvenog problema veoma su problematični i mogu izazvati probleme u svakodnevnom funkcionisanju, pa se osobe iz njenog bliskog okruženja nadaju da ovaj stres zbog kraha braka neće dodatno uticati na njeno zdravstveno stanje.

AUTOR: Svet FOTO: ATA images, Instagram