Haris Džinović otkrio kako sin i ćerka podnose Melinin odlazak: “Znaju možda čak i više od mene”

Showbizz

Devojke se po danu love, a dogovaraju za naveče. Prema tome kad dođeš negde naveče sve su zauzete”, reči su kojima je pevač posavetovao sina

Haris Džinović nastavlja da iznosi detalje razvoda braka sa Melinom Džinović, posle 22 godine braka, a sada je pomenuo i decu Kana i Đinu.

Pored brojnih detalja koje je izneo o bivšoj, otkrio je i kako se njihova deca nose sa njenim odlaskom iz porodične kuće, zbog drugog muškarca.

– Oni su dobro. Znaju sve, možda čak i više od mene o nekim stvarima kojima se ja nisam bavio, a koje su njima do ušiju dopirale. Više su u gradu, više su u movingu nekom, tako da verovatno znaju nešto. Ja stvarno ne znam ništa – istakao je Haris na samom početku i dodao:

– Ja dugo spavam. Do kasno radim kad sam na koncertima. Nemam nekih obaveza i taj luksuz mogu sebi dozvoliti. Da odspavam duže, ne baš da prespavam dan, ali skoro da se tako desi. Odem na tenis, odigram tenis ili sedim s prijateljima u teniskom klubu. Ja u stvari nigde i ne izlazim ako se ne ukaže neka prilika koja se mora baš ispoštovati – bio je iskren Džinović, koji je priznao i šta je savetovao sina.

Kako je otkrio i sina Kana je posavetovao kada su žene u pitanju.

– Ja sam svom sinu Kanu rekao: Kane, ako izlaziš naveče i da upozaš neku devojku, tu hleba nema. Devojke se po danu love, a dogovaraju za naveče. Prema tome kad dođeš negde naveče sve su zauzete. Onda me on danas zove i kaže mi: Taić, obišli smo šest-sedam baštenskih prostora, upoznali smo osam devojaka. Ja mu kažem: “Eto vidiš.” Kaže on: “Jao kakav si ti lav” – rekao je on za “Kurir”.

(Telegraf.rs)