AKO STE NEZADOVOLJNI OSTARIĆETE SA 40 GODINA” Neda Ukraden Otkriva Recept Za Jelo Koje Će Okrepiti VAŠE TELO, Taman Za Vrele Dane

Showbizz

AKO STE NEZADOVOLJNI OSTARIĆETE SA 40 GODINA” Neda Ukraden otkriva recept za jelo koje će okrepiti VAŠE TELO, taman za vrele dane

Pevačica Neda Ukraden u 73. godini pleni izgledom, koji je rezultat redovne nege, fizičke aktivnosti i zdrave ishrane. Naime, Neda Ukraden je nedavno gostujući u “Praktičnoj ženi” otkrila kako se hrani, a tada je i spremila zdrave “tropske korpice”, a kako je istakla ovo jelo obožavaju svi u njenoj porodici.

“Drage moje dame danas ćemo malo da pričamo o nekim mojim receptima, ali i o nekim mojim životnim stavovima i iskustvima koje mislim da bi bilo dobro da podelim sa vama. Kao što ja volim da čujem neki dobar savet, bilo da se radi o kuhinji ili o životu, u svakom slučaju danas ću vam nešto pripremiti što možda svaki dan ne spremate, što možda niste ni probali, ali verujte mi božanstveno je, drugačije i ukusno, a ima kod nas da se nađe. Dakle, i svetsko i naše,” rekla je Neda.

Sastojci za “tropske korpice”:

Avokado

Mango

Mladi luk

Crveni pasulj (gotov iz konzerve)

Nana

Limeta

Ljute papričice (po želji)

Pakovanje tortilji (najbolje od integralnog brašna)

Priprema:

Tortilje je potrebno iseći na četiri dela i premazati ih sa maslinovim uljem. Zatim ih je treba poređati u kalup za mafine i staviti u rernu da se zapeku 8 minuta na 180 stepeni. Zatim, avokado iseckati na kockice, iseckati papričice, dodati i naseckan mango, iscediti malo limete na sastojke u činiji, dodati mladog luka i crveni pasulj, nanu i ponovo nacediti limetu i dodati malo soli i maslinovog ulja. Promešati sve sastojke i u korpice stavljati pripremljenu smesu. Predjelo poređati na tanjir i poslužiti.

“Ako ste uvek nezadovoljni i mrzovoljni, ostarićete sa 40”

Moja životna filozofija je što možeš, napravi sama. Ne oslanjam se ni na ljude ni na sprave. Ne idem u teretane. Prostrem peškir i vežbam. Mislim da je najvažnije imati radost života, energiju, vitalan duh. Ako to nemate, ako ste uvek nezadovoljni i mrzovoljni, ostarićete sa 40 – kaže Neda koja izgleda fenomenalno u svojim godinama, i dodaje da su joj smešna šaputanja iza leđa.

Kurir / Blic /