“Zatvorite me sa roditeljima nestale devojčice”: Nikad surovija poruka Jelene Karleuše

Region

Potraga za nestalom devojčicom Dankom još uvek je u toku, a popularna pevačica je odlučila ovim povodom da se obrati javnosti.
Danke Ilić (2) nema već četiri dana, devojčica je nestala u utorak oko 13.45 u naselju Banjsko Polje, u Ulici vojvode Radomira Putnika broj 19. Potraga za devojčicom i dalje traje, a ekipa portala Srbija Danas sve vreme se nalazi na licu mesta.

Čitava Srbija već četvrti dan s napetošću čeka svaku novu informaciju o nestanku devojčice u Banjskom polju, kao i da li će policija nastaviti s iskopavanjem i radovima u blizini mesta gde je nestala Danka Ilić, u nadi da će pronaći tragove koji će rešiti ovu misteriju.

Gotovo sve poznate ličnosti Srbije oglasile su se ovim povodom na svojim društvenim mrežama, a pevačica Jelena Karleuša nakon apela za potragu maloletne devojčice imala je surovu poruku za javnost.

– Zatvorite me sa roditeljima nestale devojčice u istu prostoriju. To želim. Na sat. Ne treba više – napisala je Jelena Karleuša na društvenoj mreži Instagram.

 

Podsetimo, prema našim informacijama sa terena, vatrogasci su u pripravnosti i spremni kako bi pomogli u potrazi. Oni su spremni pretražiti vodovodne i kanalizacione cevi, septičke jame i druge sisteme, u nadi da će pronaći dokaze koji će pomoći u rešavanju slučaja nestanka dvogodišnje Danke Ilić.

Juče su policajci celi dan radili na njivama, koristeći lopate i bager, te čisteći područje gdje je Danka Ilić poslednji put viđena. Paralelno s tim, roditelji devojčice su bili saslušavani u policiji, dok su pet patrola policije stigle u Banjsko Polje oko 19:30 sati kako bi nastavili s iskopavanjem i čišćenjem imanja.

Ministar policije Bratislav Gašić takođe je došao na mesto nestanka, a nakon toga su se većina policijskih patrola povukle, dok je Gašić otišao u policijsku stanicu gdje su roditelji devojčice bili saslušavani.dijasporainfo.net