Nesvakidašnji potez kralja Čarlsa uoči objave da Kejt boluje od raka: Oduševio ljude širom sveta

Showbizz

Vest da oboje boluju od raka nije bila jednostavna, ali je kralj Čarls pružio punu podršku princezi od Velsa, a kako se navodi, oni su pre njene objave ručali zajedno

Veoma težak period za kraljevsku porodicu traje već mesecima, ali ono što je primetno jeste da se članovi, pogotovo kralj Čarls i Kejt Midlton, drže tik jedan uz drugog i pružaju podršku na svakom koraku.

Priča o kralju Čarlsu i Kejt datira još od prve posete u januaru u bolničkoj sobi na klinici na kojoj su bili hospitalizovani svako zbog svog zdravstvenog problema.

akođe, u javnost je procurela informacija da ju je kralj tom priliom mazio i tešio.

Vest da oboje boluju od raka nije bila jednostavna, ali je kralj Čarls pružio punu podršku princezi od Velsa, a kako se navodi, oni su pre njene objave ručali zajedno.

Podsetimo, princeza Kejt se obratila javnosti u petak i obelodanila da boluje od raka zbog čega je podvrgnuta preventivnoj hemioterapiji.

Član BBC-ja koji je snimio video poruku Kejt Midlton u kojoj je objavila dijagnozu raka, otvorio se i ispričao detalje vezane za objave i spekulacije da je snimak montiran.

Poruka princeze od Velsa emitovana je u petak pre “Vesti u šest”, u kojoj je otkrila je da joj je dijagnostikovan rak i da je na hemioterapiji posle teške abdominalne operacije – iako se uzdržala da kaže koju vrstu raka ima.

(Telegraf.rs)