HARIS ŽESTOKO PONIZIO MELINU: Uhvatit Će Se Za GLAVU Kada Bude Vidjela Šta Je Rekao Za Nju! ŠOK!

Showbizz

HARIS ŽESTOKO PONIZIO MELINU: Uhvatit će se za GLAVU kada bude vidjela šta je rekao za nju! ŠOK!

Vest o razvodu Harisa i Meline Džinović odjeknula je kao bomba u javnosti. Nakon dve decenije skladnog braka, poznati pevač je odlučio da progovori o detaljima kraha njihove nekada idilične bračne zajednice. Haris je istakao da ne želi previše da priča o privatnom životu, ali je naglasio da nije ljut zbog naslova i vesti koje su se pojavile u medijima, te svoju, sada već bivšu suprugu, nazvao “gospođicom koja je polupoznata”.

– Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan razvod. Prevareni muž zadnji sazna, nije to neko izmislio bezveze. Nemojte ništa da me pitate o razvodu, nisam ja nju ostavio nego ona mene. Nisam spreman za novu ljubav! Nije lako kada vam se rastavi porodica, ali iz svake bitke izađes jači, mora da se nastavi… – istakao je pevač, prenosi Alo, te kratko otkrio kako se nosi sa medijskom prašinom koja se digla oko njega i Meline:

– Nisam ljut zbog naslova i vesti, ja sam poznat, a i gospođica je polupoznata, tako da je to normalno.

Podsetimo, prošlo je mesec dana od vesti da se njih dvoje razvode, a Haris je nedavno otvorio dušu o razvodu.

– Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje – ne, mislim, šta ja znam, slomiti hleb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? – rekao je Haris pred kamerama televizije “Una”.

 Republika.rs