“To je moja pokojna majka”: Oglasila se ćerka žene koju je ubio točak autobusa, detalji tragedije kidaju dušu

Region

Pre dva dana došlo je do teške nesreće kada je točak autobusa na liniji 78 otpao i tom prilikom udario u dve žene u Bulevaru Oslobođenja

Oglasila se ćerka tragično nastradale V.J. (69) koja je juče preminula u Urgentnom centru, nakon što je točak autobusa linije 78 otpao, te je udario i naneo joj povrede opasne po život.

“Ova žena sa snimka koju reanimiraju je nažalost moja pokojna majka, koja je u Klinički išla po rezultate i u tom istom završila život”, napisala je nesrećna žena.

Podsetimo, pre dva dana došlo je do teške nesreće kada je točak autobusa na liniji 78 otpao i tom prilikom udario u dve žene u Bulevaru Oslobođenja.

Kako je saopšteno iz Hitne pomoći, jedna od njih starosti oko 70 godina bila je prikovana za ogradu Infektivne klinike.

“Naše kolege sa Infektivne su prve izašle na teren i započele reanimaciju. Žena je bila bez svesti i pulsa”, navela je dr Stefanović iz Hitne pomoći za RTS.

Nažlost, i pored svih napora lekara V.J. je juče preminula.

Druga povređena žena je starosti od oko 60 godina i ona je zadobila lakše povrede.

“Te lakše povrede treba uzeti sa rezervom jer u ovakvoj nesreći svaka povreda je teška. Ona je imala vidljive povrede i takođe se nalazi u UC”, dodala je Stefanović.

Podsetimo, tramvajski saobraćaj u tom delu grada juče je bio obustavljen, a očevici su opisali jeziv prizor za naš portal.

“Leva zadnja guma se otkačila i kotrljala se po trotoaru”, opisuje za Telegraf.rs očevidac nemilog događaja.

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnot tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje I.R. zbog sumnje da je učinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On će, u roku od 48 sati, kako je saopšteno iz tužilaštva, biti priveden na saslušanje.

(Telegraf.rs)