Petorke su upravo proslavile prvi rođendan, a sada im stiže šesta beba

Region

Pet dragocjenih beba Haylee i Shawna Ladnera upravo je proslavilo svoje prve rođendane, a par se priprema za bebu broj šest, koju očekuju u srpnju!

16. veljače 2023. Haylee i Shawn dobili su petorke. Adalyn Elizabeth, Everleigh Rose, Malley Kate i Magnolia Mae identične su male princeze, a Jake Easton je dragi brat djevojčica.

Dr. Rachael Morris, izvanredna profesorica medicine majke i fetusa na Medicinskom centru Sveučilišta Mississippi (UMMC), podijelila je u to vrijeme: “Izvješća o spontanim petorkama variraju, ali su oko 1 u 60 milijuna.”

Majka je bila uvjerena da će test biti negativan
Sada kada su Haylee i Shawn Ladner savladali brigu o pet beba, još jedna je na putu! Haylee je za TODAY rekla: “Nismo pokušavale, a ja sam koristila kontracepciju.”

Haylee je ubrzo nakon toga napravila test za trudnoću i bila je uvjerena da će test biti negativan.

Nije bila spremna prihvatiti da bi mogla biti trudna. “Kao prvo, bila sam jako, jako umorna, ali pretpostavila sam da je to samo zato što imam petero djece! Naravno da sam umorna”, rekla je Haylee. “Pa sam to nekako pripisala tome.”

Kad je Haylee rekla Shawnu za pozitivan test na trudnoću, i on je to poricao.

Roditelji su prihvatili vijest o još jednoj bebi i uzbuđeni su što mogu poželjeti dobrodošlicu svom šestom djetetu – još jednoj djevojčici – u obitelj.

Hvala Bogu, nakon prosinačke bolesti, sva su djeca Ladnerovih dobro. Jake će svaki dan napraviti prve korake, a dame pužu posvuda. S otprilike 17 mjeseci razlike u dobi između petorki i sljedeće bebe, Haylee i Shawn spremaju se biti još zaposleniji nego sada.NOVIZIVOT.NET