Detalji otmice male Mije: Marina sa ćerkom otišla da upozna ljude da im završe nemačku vizu, usledio horor

Region

Mediji pišu da su Margarita, Marina i mala Mia poslednji put viđene početkom marta u jednom restoranu. Tamo su, kako se veruje, ručale sa jednom ženom iz Valdorfa koja im je, prema rečima Marinine prijateljice, ponudila da im pomogne oko nemačkih papira

Nemačka policija istražuje slučaj otmice bebe Mije, stare svega pet nedelja i ubistva njene majke Margarite R. (27) i, kako se veruje, bake Marine S. (51).

Telo Margarite, koja je rodom iz Ukrajine, pronađeno je 7. marta u reci Rajni u Hohenhajmu, a odmah je ustanovljeno da je ubijena. Policija je hitno krenula u potragu za njenom majkom i ćerkom, a devojčica je 13. marta pronađena kod jednog para. Kako je saopšteno, uhapšena je Ruskinja (43) i Nemac (44) zbog sumnje da su oteli bebu, a možda i ubili njene najmilije. Za Marinom se još traga

Mediji pišu da su Margarita, Marina i mala Mia poslednji put viđene početkom marta u jednom restoranu. Tamo su, kako se veruje, ručale sa jednom ženom iz Valdorfa koja im je, prema rečima Marinine prijateljice, ponudila da im pomogne oko nemačkih papira, s obzirom na to da su Marina i Margarita izbeglice iz Ukrajine.

Tu ženu su, veruje se, upoznale preko društvenih mreža i dogovorile susret sa njom. U ovom trenutku nije poznato da li je ta žena zapravo Ruskinja koja je u međuvremenu uhapšena zbog Mijine otmice.

Kako pišu nemački mediji, Margarita je stigla u Nemačku iz Harkova. Radila je, između ostalog i kao poslastičar. Devojka je u Nemačku stigla iz Slovačke, gde je prethodno bila sa majkom u jednom prihvatilištu za izbeglice.

O njenoj majci Marini se i dalje ništa ne zna. Policija veruje da je i ona ubijena, ali njeno telo još nije pronađeno.

“Potraga za Marinom S. (51) se i dalje nastavlja. Molimo sve koji nešto znaju da nas kontaktiraju”, saopšteno je iz policije.

(Telegraf.rs)