“DIGLA SE PEVELIKA PRAŠINA OKO NEČEGA ŠTO NIJE VAŽNO” Vojaž brutalno o Breskvici, njenoj pesmi i protestima: “Meni je bolja Teya Dora i Ramonda”

Showbizz

Mihailo Veruović Vojaž sleteo je u Beograd, a tom prilikom smo ga na aerodromu pitali za “Pesmu Evrovizije” i njegovu bivšu devojku Anđelu Ignjatović Breskvicu, koja je na ovom takmičenju osvojila drugo mesto.

On je istakao da je njegovu podršku imala Teya Dora, koja je osvojila prvo mesto.

Ja sam njoj Teodori dao javno podršku, čestitao sam joj na uspehi i svaka joj čast i sa srećom na Evroviziji. Drago mi je da je moj favorit otišao na Evroviziju – rekao je reper.

Vojaž se osvrnuo i na proteste koji su planirani zbog toga što Breskvica i “Gnezdo orlovo” nisu osvojili pobedu.

– Mislim da se digla prevelika prašina oko nečega što nije toliko suštinski važno za narod. Obe pesme su predobro. I tu Anđelinu pesmu su pravili moji prijatelji, s druge strane mi je žao zbog njih što ta pesma nije otišla. Ali ovi protesti nemaju smisla- smatra on.

– Ja imam svoje mišljenje i svako ima pravo na svoje mišljenje, to je neko muzičko takmičenje, po mom mišljenju. Isto koliko publika ima pravo da odlučuje, isto tako ima i žiri koji je stručan. Toliko godina funkcioniše ovo za Evroviziju, da je sada problem… Meni se lično sviđa više pesma “Ramonda” – dodao je. BLIC,RS