Amidžić prvi put o sinu Perunu, otkrio kako je protekao porođaj i kako se oseća Mina: Počinje da funkcioniše

Showbizz

“Šalje mi slike, ja idem tamo često. Super je on, stvarno je miran”, ističe

Ognjen Amidžić juče je dobio drugog sina sa voditeljkom Minom Naumović, kojem su dali ime Perun, a sada je i prvi put progovorio o nasledniku i otkrio kako je protekao porođaj.

Kako je na početku rekao, presrećan je, a sina je video odmah nakon porođaja.

– Presrećan sam, šta reći drugo. Juče sam tek video bebu pa je to poseban osećaj. Nema lepši osećaj, ja smatram da je to svrha življenja. Taj trenutak je neverovatan. Kad vidiš bebu, zatečen si – rekao je Amidžić.

Otkrio je i kako je protekao porođaj, kao i kako se sada oseća njegova supruga Mina.

– Odlično je, sve je dobro prošlo. Ona se oseća dobro, počinje sad polako da funkcioniše. Ja sam tu malo sujeveran kad su te stvari u pitanju, ona je odlično, beba je dobro sve je prošlo okej. Ona se sada malo uhodava sa svim tim, videćmo kada dođemo kući tada ćemo da krenemo u taj pravi život – rekao je on i dodao:

– Videćemo, trenutno smo se složili da ne lični ni na koga. Videćemo tak u pubertetu kada dobije konačan oblik. Ima kosu, onako je čist, baš sve kako treba.

Otkrio je i kako je reagovao njegov stariji sin kada je čuo da je dobio brata.

– Ma naravno, to je jedan šou sa njim. Mislim i da on jedva čeka da ga upozna. On je bio sve vreme s nama, u trenutku kada smo otišli u bolnicu on je otišao kod mama, prespavao i sutra se odmah vratio. Mislim da on jedva čeka da ga vidi – rekao je.

Veliku pažnju skrenulo je i ime koje su odlučili da daju nasledniku, a Amidžić je sada otkrio i kako je doašo na ideju za ime.

– Dugo sam razmišljao o tom imenu, kada sam predložio Mini njoj se odmah dopalo. Zato što u moru svega što postoji nekako sam hteo da nađem ime koje je naše, koje ima duboke korene u našoj tradiciji i da ima neku specifičnost. Kada sam spoznao Perun, to je bilo to. Meni Peun ima neku dobru simboliku, nisam čuo da se neko tako zove, mada ima u mojoj porodici sada su mu javili da moja sestra ima sina Peuna, a to nisam znao. Znači staroslovensko je ime, ima korene kod nas. Nas dvoje smo se složili na keca oko imena – rekao je i dodao:

Nemam pojma, videćemo. Stvarno se osećam zadovoljno, kompletno sma ispunjen i zadovoljan. Verovatno će mi sve to doneti neke neprospavane noći, situacije, ali s druge strane će me podmladiti i doneti neku novu krv. Meni je stvarno sve sa Minom lagano, ona je ozbiljan zmaj – rekao je voditelj.

– Šalje mi slike, ja idem tamo često. Super je on, stvarno je miran – ističe.

– Matija je u suštini oduševljen. Kada smo mu saopštili on je bio za brata, tako da se poklopilo. Stalno pita o njemu, kakav je, koliko je veliki, koliki mu je prst -ističe.

(Telegraf.rs)