PITANJE JE TRENUTKA KADA GA VIŠE NEĆE BITI: VREME OTKUCAVA ZA LEGENDARNOG GLUMCA BRUSA VILISA, PORODICA SE NE ODVAJA OD NJEGA 24 SATA

Zanimljivosti

Legendarni glumac Brus Vilis vodi bitku s demencijom, a njegova porodica se ne odvaja od njega, navodeći da je glumac u lošem stanju i da je pitanje trenutka kada će izgubiti bitku sa ovom bolesti.

Pre skoro godinu dana, svet je pogodila vest da se jedan od najboljih akcionih heroja velikog platna povlači iz sveta filma. Brusu Vilisu je prvobitno dijagnostikovana afazija, bolest gubitka moći govora, da bi se naknadno utvrdilo da boluje od ređeg oblika demencije. Pored sadašnje supruge Eme Heming Vilis i njegove dece koju je dobio u dva braka Rumer, Skaut, Talula, Mejbel i Evelin, slavnom glumcu je u teškim trenucima velika podrška i bivša supruga Demi Mur, prenosi „Telegraf„.

Kako prenose strani mediji njegovo stanje je neizvesno, a uvek je makar jedna od članova porodice s njim. Glumac hit filma „Umri muški“ provodi dane uz svoju suprugu Emu, bivšu ženu Demi Mur i petero dece.

„Kad je Brusu postavljena dijagnoza, svi su se okupili kako bi njegovo sećanje na porodicu ostalo netaknuto“, rekao je izvor za „Us Weekly“ i dodao – „Svi su tu sve vreme. Ovo iskustvo je još više zbližilo porodicu. Niko ne zna koliko je vremena preostalo Brusu Vilisu, pa upijaju svaki trenutak s njim“.

Isti izvor otkrio je i kako se „sve vrti oko“ glumca i da je imao „mnogo više loših dana nego dobrih“ u proteklih nekoliko meseci. Drugi izvor je dodao kako glumac „ima negu koja radi 24 sata dnevno, ali barem je jedan član porodice uvek s njim“. On takođe provodi vreme sa unukom Luetom koju je njegova ćerka Rumer dobila u aprilu.

„Rumer želi da Luet poznaje Brusa. Ona želi da bude aktivno uključen u Luetin život. To je vrlo posebna veza“, poručio je izvor.

U februaru je porodica saopštila da se njegovo stanje pogoršalo s „okrutnom“ dijagnozom demencije. Od tad se porodica za svaki praznik okuplja kako bi uživali u zajedničkom vremenu.mondo.rs