Nesrećni čovek je zadavljen u svojoj kući

Region

Komšije nisu ni slutile da su videli ubicu: Veludin se sumnjiči da je brutalno ubio Zorana u Rumi, a sada su otkriveni novi detalji stravičnog ubistva u Rumi

Veludin S. uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je ubio Zorana O. iz Rume, a prema nezvaničnim informacijama, on je priznao izvršenje krivičnog dela. Motiv stravičnog zločina još uvek se utvrđuje, a kako su komšije ispričale za portal Nova.rs, u noći kada je Zoran ubijen ispred njegove kuće viđen je nepoznat automobil.

Kako se sumnja, Zoran je ubijen u noći između 3. i 4. marta u kući u kojoj je živeo, a njegovo telo je pronađeno tek nekoliko dana kasnije, nakon što je porodica prijavila policiji da se on ne javlja. Telo je otkrio njegov sin, a nesrećni čovek sa brojnim povredama ležao je u kući, dok je pored njega bio njegov pas.

Efikasnim radom, policija je u toku jučerašnjeg dana otkrila ubicu, koji je nakon hapšenja priznao delo.

Portal Nova.rs juče je bio ispred kuće u kojoj se dogodilo ubistvo, a u razgovoru sa komšijama otkrili su da je Zoran bio divan čovek koga su svi poznavali u kraju. Međutim, u poslednje vreme njegovo ponašanje se dosta promenilo, što im je ukazivalo da ima problema.

Navodno, prema rečima komšija, ubijeni čovek je nedavno prodao svoj kafić „Flojd“, koji je dugo držao.

„Iznenada je hteo da tuži nekoga, na jednu komšinicu je galamio što je kosila travu, a ta žena je sređivala i deo ispred njegove kuće godinama i nikad mu to nije smetalo. Ljudi pričaju da je imao mnogo novca, a šta se tačno desilo, ko će to znati. U subotu smo ga poslednji put videli, bio je ispred njegove kuće parkiran neki beli automobil, to su bili neki Irižani, ali sad, svašta se priča“, rekla nam je starija komšinica.

Kako se ispostavilo, Veludin S. koji je ubio Zorana zaista je iz Iriga, a ne isključuje se mogućnost da su komšije upravo njega videle kobne večeri.

Podsetimo, Zoran je, prema dosadašnjim informacijama, po telu imao brojne prelome i povrede, a kao konkretan uzrok smrti navodi se davljenje.

Imao je i ujede po rukama, koji su najverovatnije nastali od psa koji je pronađen pored njegovog tela, jer je Zoran bio jedan od najpoznatijih uzgajivača dobermana u Srbiji. NOVA.RS