POTRESNO! POSLEDNJI SUSRET MAJKE I HEROJA SA KOŠARA: Hteo je da se ženi, ja sam ga sprečila, A ONDA JE DEVOJKA URADILA OVO

Region

Kata Cerna, majka heroja sa Košara Tibora Cerne koji je sa svojom dvadeset jednom godinom herojski položio život za otadžbinu, prisetila se svojih poslednjih susreta sa sinom.

Poslednji susret majke i sina pre nego što će on ući u red slavnih heroja desio se tokom produženog vikenda koda je sa već uveliko ratnog Kosova i Metohije 1999 godine došao u posetu svojoj kući.

– Tada sam ga videla poslednji put. Imao je svoju neku grupu sa kojom je svirao. On je sam sebe odškolovao. Pomagao je i brata koji se oženio. Zarađivao je na muzici. Bio je duhovit strašno. Baš baš duhovit. Podizao im je raspoloženje u rovovima. Na svaku moju je imao tri u istom momentu. Ja nešto kažem on ima odgovor iz cuga. Ne nešto posle pet minuta nego istog momenta. Sve sekvence iz ovih kultnih filmova. Maratonci, Dom za vešanje, sve one šaljive replike je znao napamet – rekla je majka stradalog heroja. Tibor je kako kaže planirao i ženidbu, ali nažalost njegova devojka nije ga dočekala:

– 4. septembra je hteo da se ženi, da dovede devojku kući. Rekla sam mu ne sinko, kad se budeš vratio iz vojske slobodno ti nju sa stanice za ruku i dovedi je. Neću ja nikoga da čuvam. Nije ga ni dočekala, udala se. To je život.

Kurir.rs