Odani pas vjerno čeka na istom mjestu gdje ga je obitelj bacila prije nekoliko tjedana

Zanimljivosti

Pepe je bio jedan od najsretnijih pasa. Ali njegov svijet se srušio kada je njegovim vlasnicima dosadilo da ga imaju u blizini i izbacili su ga na prometne ulice, piše ilovemydogsomuch

Nekoliko tjedana, Pepe je u potpunosti poricao svoju napuštenost dok je ozbiljno čekao na istom mjestu nadajući se vlasnici bi se vraćali po njega.

Vidimo neke spasioce kako pokušavaju spasiti Pepea. Pas je na kraju shvatio da je napušten i počeo je izbjegavati ljude iz gađenja. Spasioci primjećuju Pepeov plašljiv stav i strah da će se izložiti prometnoj cesti ako krenu za njim.

Nakon malo razmišljanja, spasioci odlučuju postaviti zamku kako bi sigurno uhvatili Pepea. Ali baš kad je Pepe lutao prema zamci, policajci su stigli na mjesto događaja. Policijske sirene izazvale su paniku kod psa, no policajci su brzo shvatili situaciju spašavanja i odvezli se.

Spasioci su napokon uspjeli namamiti Pepea u zamku! Pas je u početku bio vrlo neprijateljski raspoložen, ali se smirio čim je ušao u sklonište. Kad su mu spasioci počeli pokazivati ljubav, njegovi su strahovi potpuno nestali i ponovno je prigrlio ljude!

Pepeova priča dobar je primjer kako napuštanje može mentalno traumatizirati psa punog ljubavi i povjerenja. Sada je udomljen u “Hope Ranch Animal Sanctuary” i navodno je ponovno otkrio svoju veselu osobnost! Jupi!

Izvor: ilovemydogsomuch.tv