Bijeli njemački ovčar usvojio je malu kozu i mazi je kao svoje psiće

Zanimljivosti

Odmah je uzela krhko bespomoćno mladunče pod svoje i izjavila da je posvojila malenog!

U ovom videu vidimo Shadow kako se brine za svoju kćer kozu kao da je jedno od vlastitih štenaca! Shadow se odmara na tepihu i ima malo stvorenje ušuškano pokraj svog toplog trbuha. Zaljubljeno pseto toliko se vrti od sreće da jedva suspregne osmijeh dok se brine za svoju dragocjenu bebu!

Svladana svojim majčinskim instinktom, Shadow liže i čisti svoju “kćer” u redovitim intervalima i maše svojim čupavim repom kao super ponosna mama! Što se tiče koze, ona se osjeća maženo i zaštićeno sa svojom poslušnom mamom psećom i neće se pomaknuti ni za centimetar od svog “sigurnog utočišta”. Ovaj video je provala radosti!

Budući da je koza minijaturne pasmine, vrlo je vjerojatno da će ova slatka mala beba uvijek biti Shadowovo dijete veličine pola litre! Po njezinim blistavim očima i neprestanim smiješkom možemo reći da je ovo suosjećajno pseto prigrlilo majčinstvo s umirujućim osjećajem ispunjenja. Sretno u odgoju tvog krznenog mezimca, Shadow!

Kliknite na video u nastavku da biste gledali Shadow kako blista od ponosa dok miluje svoju voljenu bebu pigmejske koze!hr5.wishmich.org