Nestala Ana koristila aplikacije za upoznavanje u Španiji: Policija u Madridu ispituje sa kim se sve dopisivala, a evo šta je tokom istrage otkriveno

Region

Srpska snajka Ana Knežević, američka državljanka kolumbijskog porekla koja je pre tri nedelje nestala u Madridu i čiji je nestanak na noge podigao svetsku javnost, koristila je aplikaciju za upoznavanje “Bambl” pre nego što joj se izgubio svaki trag.

Podsećanja radi, Ana Knežević nestala je početkom feburara u Madridu, a na dan njenog nestanka nepoznata maskirana osoba sa kacigom na glavi obojila je sigurnosne kamere u zgradi u kojoj je stanovala.

Njena prijateljica Sana Remo ispričala je za američke medije da joj je uči nestanka Ana poslala poruke u kojima je rekla da je upoznala nekog divnog i da će sa njim otići u kuću na selu, na samo dva sata od Madrida, što joj je odmah bilo sumnjivo.

Kako je navedeno u izveštajima španske policije, trenutno nisu došli do konkretnih informacija za rešavanja slučaj, ali nakon otkrića da je koristila aplikaciju za upoznavanje, svi oni sa kojima je komunicirala ispitani su u policiji.

Ana je udata za Srbina Davida Kneževića i sa njim je uspešno vodila biznise tehničke podrške za firme u Sjedinjenima Američkim Državama

Po rečima porodice i prijatelja, Ana se odselila u Madrid kada je došlo do razvoda, a navodno postupak još nije pokrenut zbog tehnikalija u vezi sa imovinom. Ana se preselila u Španiju krajem prethodne godine da bi počela život iznova.

U potragu uključen i FBI
Inače, u potragu za njom uključio se i američki FBI koji traga za poslednjim signalima telefona nestale žene.

Najbolja prijateljica Ane Knežević ispričala je za američke medije da je suprug David Knežević odbio da pomogne u potrazi za Anom i da dođe u Španiju kako bi pomogao u potrazi, te da je odmah otišao za Srbiju. Međutim, oglasio se i advokat Davida Kneževića koji je rekao da je Anin suprug u Srbiji jer tu živi i da nema veze sa nestankom supurge, te da će se uskoro vratiti na Floridu gde su živeli on i supruga

Podsetimo, nestanak Ane Knežević prijavila je njena prijateljica, nakon što su joj postale čudne poruke koje je dobila od njega.

Istraga ovog slučaja je u toku. nova.rs