OVAKO IZGLEDA KAD PRIJA I FILIP SLAVE USPEH! Cigareta U Ruci, Sto Pun Alkohola, A Evo Ko Im Je Pravio Društvo U LUMPERAJU

Showbizz

OVAKO IZGLEDA KAD PRIJA I FILIP SLAVE USPEH! Cigareta u ruci, sto pun alkohola, a evo ko im je pravio društvo u LUMPERAJU

Pevača Aleksandra Prijović nakon pet spektakularnih koncerata u Osijeku, rešila je da sa mužem Filipom Živojinovićem proslavi veliki uspeh. Naime, Aleksandra Prijović zajedno sa mužem i Nućijem bila je u jednom popularnom klubu, gde je uživala uz muziku, cigaretu i čašicu alkohola.

Dobro raspoloženje vidi se na snimku na društvenim mrežama, a potpuni kolaps se desio kada je u klubu puštena upravo njena pesma “Psiho”. Da podsetimo, Aleksandra Prijović dobila je na koncertu pregršt poklona, a među njima i preslatkog medu od obožavateljke, koja se oglasila za hrvatske medije.

– Uspomene koje sam stekla na njenim koncertima u Osijeku i Zagrebu i nova prijateljstva trajaće ceo život i zato sam joj se htela nekako zahvaliti – istakla je devojka.

– Pokloniti jednu svoju uspomenu za sve one koje nam je ona omogućila da stvorimo. Reakcija me toliko iznenadila da sam se rasplakala – rekla je obožavateljka Paula Tonka (22), koja je svojim darom ganula Prijovićku, koja je medu dala svom sinu Aleksandru.

kurir.rs/blic/preneo I. L.