MAJKA (75) ISTRČALA DA SPASI ĆERKU, PA I ONA IZBODENA Ovo je Nada koja je ubijena kod Beočina: Bivši zet razvalio vrata od kuće i nasmrt ih izbo u sobi (FOTO)

Region

Nada Četnik (75) ubijena je sinoć u porodičnoj kući u selu Rakovac kod Beočina kada je pokušala da spasi svoju ćerku Draganu Radić (47) koju je nožem izbo bivši suprug Branislav Radić (48).

Kako je za “Blic” ispričao rođak ubijenih Nade i Dragane, sinoć je Branislav, koji je imao zabranu prilaska u odnosu na bivšu suprugu, prošao pored pasa jer su ga poznavali, razvalio je ulazna vrata i odmah u prvoj sobi ubio nožem svoju bivšu suprugu Draganu, a odmah zatim i njenu majku Nadu koja je istrčala iz druge sobe da je spasi.

– Cela kuća je krvava, još ne možemo da dođemo k sebi – priča za “Blic” rođak pokojnih Dragane i Nade koji je došao da smiri pse i da ih nahrani dan posle tragedije.

Branislav je inače poznat kao kavgadžija. Nije mu bilo teško da se potuče i zbog najmanje prepirke, a svi znaju da je bio alkoholičar.

Celo selo znalo je da Dragana dugo trpi nasilje u porodici.

– Upravo zbog svega toga, to nije zaobišlo ni porodične odnose, tako da je često bio nasilan prema Dragani, tako da je zbog nekoliko tuča u kući zaglavio i u pritvoru i dobio zabranu prilaska kući. To dugo traje nasilje. Svaki put je Dragana prijavljivala i preplakala je pola vremena provedeno sa njim – priča komšija.

Podsetimo, Branislav je nakon zločina pozvao policiju i sačekao ih u kući gde je ubio bivšu suprugu i taštu.

On se, prema nezvaničnim saznanjima, trenutno nalazi na detoksikaciji.

Kako smo ranije pisali, kod uhapšenog muškarca je pronađen nož, dok su zatečena tela u porodičnoj kući imala vidljive povrede nanete ovim hladnim oružjem.

Kako smo ranije pisali, Branislav je izdržavao uslovnu kaznu u trajanju od 10 meseci zbog porodičnog nasilja. blic.rs