Žena nam je pretukla ćerku (15) u autobusu: Drama na putu ka Nemačkoj, vređala je zbog jednog pitanja

Uncategorized

Kako dodaje, ostali putnici pronašli su sedište za njenu ćerku ali tek nakon što ju je dotična pretukla i nazvala pogrdnim imenima

Prava drama dogodila se u autobusu koji i dalje putuje iz Bosne i Hercegovine za Nemačku. Kako saznaje Crna hronika info, problem je nastao kada je ženska osoba pretukla tinejdžerku (15).

Kako kaže porodica Stanić iz Novog Travnika njihova ćerka se trenutno vraća u Nirnberg. Porodica je kontaktirala i Graničnu policiju Bosne i Hercegovine ali nije bilo pomoći.

– Sinoć mi je dotična ženska osoba istukla ćerku u autobusu. Šoferi ne žele da mi daju ime i prezime dotične osobe. Granična policija u BiH ništa nije preduzela. Meni samo treba ime i prezime od “dame” – počela je svoju stranu priče Nataša Stanić za portal Crna-Hronika.

– Dotična je trebalo da oslobodi jedno mesto da sedne moja kćerka. Ali nije htela. Sela je sama na dva sedišta i prazno mesto zauzela sebi kako bi joj put bio komotniji. Moja ćerka je samo pitala da li može sesti na prazno mesto. Svi znamo da su to autobusu puni za Nemačku i da nema slobodnog mesta. Neće satima staati do Nemačke – pojašnjava ova žena.

Kako dodaje, ostali putnici pronašli su sedište za njenu ćerku ali tek nakon što ju je dotična pretukla i nazvala pogrdnim imenima.

– Ni šoferi ne daju ime i prezime dotične osobe, ja želim da je prijavim u Nemačkoj odmah, jer za to imam pravo. Ovde ima neki sistem, biće kažnjena. Nije joj ovo Bosna da može raditi šta god hoće. Već sam pisala nemačkoj policiji, čekaju samo ime i prezime. Mi smo državljani Nemačke, zaštitit će nas – izjavila je Nataša Stanić.

(Telegraf.rs)