Najemotivniji trenutak! Dragana Mirković spomenula svoju decu, a onda su svi u Areni dobili priliku da ih vide

Showbizz

Za nju su učinili nešto predivno!

Maestralna Dragana Mirković održala je još jedan koncert u Štark areni.

Sa mnogobrojnom publikom proslavila je jubilej dug četiri decenije, a noć je bila puna emocija.

Kao i na prvom koncertu, koji se održao veče pre, Dragana je emotivno govorila o svojoj deci, koja se inače ne pojavljuju u javnosti.

Mirkovićeva je istakla da je važno poštovati odluke svoje dece i da treba da se razumeju i podrže u svemu što odluče, pa su tako oni rešili da majci daju bezrezervnu podršku na bini kroz video prezentaciju. Dragana je sa nežnošću otpevala pesmu dok su se smenjivali kadrovi njene dece, a to je u publici izazvalo oduševljenje.

Ona je rekla da, iako je javna ličnost, njeni sin Marko i ćerka Manuela nisu javne ličnosti i da je njihovo pravo da odluče da li će se pojavljivati u medijima ili ne. Ona je istakla da je važno da se deci pruži prostor i privatnost da odrastaju bez pritiska javnosti, no mamin jubilej Marko i Manuela nisu mogli da propuste.

-Moja deca nisu nikada nisu želela da budu medijski eksponirana. Hvala im što su večeras pristali da se snime da budu deo mog jubileja – rekla je muzička zvezda, a inserte u kojima su se njena deca pojavila, pogledajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)