Aleks konačno prekinula tišinu o Filipu, ono što je rekla mnoge će ostaviti bez teksta: “Kad smo u pitanju…”

Showbizz

Nekadašnja rijaliti učesnica uskoro će postati mama

Aleksandra Nikolić prekinula je tišinu o Filipu Caru sa kojim čeka dete i na radost svih koji ih podržavaju tvrdi da među njima problema nema.

– U odličnom smo odnosu, dogovaramo se oko svega i zaista nemamo nikakvih problema – istakla je bivša pobednica.

Kada je reč o pomirenju, ni tu nije razočarala one koji navijaju za njihovu ljubav.

– Nikad ne reci nikad kad smo u pitanju ti i ja – našalila se Aleksandra za Pink.rs.

Inače, Car je nedavno istakao kako će poštovati Aleksandrinu odluku oko toga čije će prezime nositi ćerka koju će roditi.

– Ja mislim da bi dete trebalo da nosi moje prezime i da je moje prezime samo po sebi toliko lepo, prepoznatljivo i posebno. Naravno da ću insistirati da dete nosi moje prezime. Ako Aleksandra ne bude htela da dete nosi moje prezime, neka nosi njeno, pa kasnije, kada dete poraste, neka odluči čije želi. Eventualno može imati i od mame i od tate – rekao je na TikToku.

– Naravno da mislim učestvovati u davanju imena. Video sam da je zadnji put Aleksandra rekla da će ona dati ime. Probaću nekako da joj kažem da se zajedno dogovorimo. Bilo je par imena koja su se svidela i meni i njoj, ali voleo bi da učestvujem u davanju imena. I ako ne budem učestvovao, neka je ono živo i zdravo. Ako hoće neka da ime Spomenka, samo da je živa i zdrava, kakvo god ime joj da nebitno – objasnio je.

(Telegraf.rs)