(FOTO) BANJALUČANKI PRISJELO VALENTINOVO Na retrovizoru muževog auta našla okačen čipkasti donji veš i poruku od misteriozne osobe M.J.

Region

Na Valentinovo, romantični praznik posvećen ljubavi, jedna Banjalučanka doživjela je neugodno iznenađenje koje će dugo pamtiti.

Banjalučanka, čije je ime je redakcija portala ALOonline odlučila zadržati u tajnosti, dobila je ne tako divan poklon za praznik ljubavi. Naime, kako kaže za naš portal, jutarnji odlazak na posao pretvorio joj se u noćnu moru.

– Pošla sam jutros na posao, a pošto mi je auto na popravci odlučila sam da uzmem mužev. Kada sam prišla autu, koji je parkiran ispred zgrade, na retrovizoru sa vozačeve strane vidjela sam okačen ženski donji veš uz poruku potpisanu inicijalima M.J. Zaista ne znam o kome je riječ, ali poruka me je jako pogodila – kaže Banjalučanka za ALOonline i dodaje kako je donji veš izgledao je kao da je namjerno postavljen kako bi bio primijećen, upotpunjen porukom koja je dodala dozu misterije cijeloj situaciji.

Potresena ovom neobičnom porukom, odlučila je podijeliti fotografije s javnosti s nadom da će saznati ko stoji iza ovog misterioznog gesta.

Nama ostaje da saznamo hoće li pošiljatelj otkriti svoj identitet ili će ostati obavijen čipkanim velom misterije. aloonline.ba