Mama pas slomljenog srca čekala je na cesti da se njeni vlasnici vrate po nju

Region

Azil za pse u Mladenovcu , Srbija, primio je poziv u vezi mame psa i dva štenca koji su bili napušteni vani i nekoliko dana ležali pokraj ceste.

Dobri Samarićani su im pokušali dati hranu, ali mama pas je bila vrlo zaštitnički nastrojena prema svojim bebama i nije im dopuštala da im priđu, piše ilovemydogsomuch.tv

Kada su spasioci stigli, skrivala se u travi pored ceste sa svojim bebama, pokušavajući ih zaštititi dok je čekala vlasnici da se vrate po nju.

Ali, nažalost, nikada ne bi.

Srećom, znali su da su spasioci tu da joj pomognu, a ona je ostala ljubazna i voljna jesti koju god hranu da su joj ponudili.

Nakon što su ukrcali mamu i njena dva psića u auto, vratili su se da pretraže travu posljednji put kako bi se uvjerili da nema drugih psića koji su ostali.

Na njihovo veliko iznenađenje, pronašli su još jednu u travi nekoliko metara od mjesta gdje je bila mama. Štenci su bili stari tek nekoliko dana i još nisu ni oči otvorili.

Srećom, spašeni su na vrijeme, a njih četvero vraćeno je da ih spasi.

Mama, sada imenovana Moli je bila izvrsna majka svojim štencima. Laknulo joj je i zahvalna je što je konačno u dobrim rukama i ima topli krevet za spavanje, a ne zaglavljena vani uz rub ceste.

Sklonište će se jako brinuti o maloj obitelji dok ne budu spremni za posvajanje.

Dog Rescue Shelter je neprofitna spasilačka organizacija koja je jedna od rijetkih koji ne ubijaju skloništa u Srbiji, kao i najveća.hr2wanimali.eu