(FOTO) “On zna kakvu ženu ima pored sebe” Jovana Jeremić sa dečkom u provodu, LJUBE SE PRED SVIMA

Region

Voditeljka Jovana Jeremić pojavila se večeras na jednom događaju u Beogradu u pratnji svog 14 godina starijeg dečka, biznismena Dragana Stankovića, koji ima lanac pekara

Naime, Jovana je na rođendan emisije “Ekskluzivno” došla u kratkoj crnoj elegantnoj haljini i nije skidala osmjeh sa lica, dok je Dragan obukao farmerke i teksas jaknu, a ispod je imao bijelu košulju, a zatim je pao i javni poljubac.

Ono što je svima odmah zapalo za oko jeste to što je Dragan sve vrijeme nosio Jovaninu bundu u rukama kao pravi džentlmen, a zatim je Jovana otkrila kako će provesti dan zaljubljenih:

– Mene on svaki dan obraduje sa nečim, meni je najveći poklon kada je on sa mnom, najveći poklon mi je da taj dan bude tu uz mene. Ja sam zadovoljna sobom, želim da dobro izgledam, do leta ću biti još zategnutija, pazim šta jedem. On se bavi tenisom i jako vodi računa o sebi, mi smo identični – rekla je voditeljka.

Ona je otkrila da li Draganu smeta što je ona uvijek u centru pažnje:

– On uživa o tome, da mu smeta ne bi mogao da bude sa mnom, navikao se na sve to, on je tip muškarca koji voli da pored sebe ima ženu kao ja, ja sam zvijezda i meni treba neko ko će da mi pomogne da još više sijam – rekla je voditeljka za Blic.srpskainfo.com