“FUTA I CECA MORAĆE DA UREZUJU CRTICE U ZID HLADNE ĆELIJE” Karleuša ZAPENILA Zbog Obaranja YT Kanala: Na Šta Je Zlo Sve Spremno…

Showbizz

“FUTA I CECA MORAĆE DA UREZUJU CRTICE U ZID HLADNE ĆELIJE” Karleuša ZAPENILA zbog obaranja YT kanala: Na šta je zlo sve spremno…

Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagram nalogu pošto je direktor firme Connect network Vladimir Marić za Kurir prokomentarisao da bi Svetlana Ceca Ražnatović za nepoštovanje zakona mogla i krivično da odgovora jer je bez dozvole autora bespravno podigla na Jutjub sadržaj i monetizovala ga. Takođe, Marić je istakao da je tim Svetlane Cece Ražnatović i Fute oborio Jutjub kanal Jelene Karleuše, zbog čega je reagovala pevačica.

“Nažalost, bolesna mržnja, nemoć i opsednutost Svetlane Ražnatović prema meni kulminirala je prošlog leta kada je zajedno sa Futom Radulovićem, namerno tri puta “strajkovala” moj Jutjub kanal s mojom kompletnom karijerom od skoro 30 godina. To je automatski značilo skidanje YT kanala. Namerno su birali momenat pred izlazak moja dva albuma kako bi mi naneli maksimalnu štetu jer sam sa novim kanalom morala da krenem od nule, što je dramatično uticalo da broj pregleda. Iako je moj novi kanal za rekordno vreme dobio enormni broj pratilaca, a nove pesme preko 100 miliona pregleda, namera Fute Radulovića čija je pokojna žena bila moj prijatelj i pisala veliki deo mojih pesama, kao i namera Svetlane Ražnatović bila je samo jedno – da učine zlo”, započela je Karleuša pa otkrila da je mogla da obori Ražnatovićevoj kanal, ali da ne želi da se bavi takvim stvarima.

“lako sam bezbroj puta Svetlani Ražnatović mogla da obrišem ne YT kanal nego i ime iz Google pretrage, ja se takvim kriminalnim aktivnostima i bolesnom mržnjom nikada nisam bavila. Postoje stvari koje pevač pevaču ne radi makar to bila i Svetlana Ražnatović, koja se čitav život bavila mutnim radnjama te je zato i poznata u narodu po nadimku Nanogica. Vraćanje mog YT kanala sa kompletnom diskografijom je u sudskom postupku i naravno da će biti presuđeno u moju korist, kao i sve svih ovih godina, a Futa Radulović i Svetlana Ražnatović moraće da urezuju crtice u zid ćelije koja će, nadam se, biti hladna. Ovo pišem da bi kolege pevači, ljudi iz muzičke industrije kao i publika po ko zna koji put jasno videli ko je Svetlana Ražnatović i na šta je to zlo spremno. A kada je reč o Futi Raduloviću, neka mu služi na čast i obraz kada u kriminalnim radnjama pomaže osobi kojoj je bio zabranjem pristup sahrani i njegove žene i sina. Ljudsko dno je očigledno dobilo svoj podrum”, završila je Jelena Karleuša.

kurir.rs