Ekskluzivni paparaco: Evo gde smo uslikali Đorđa Davida, nakon nesreće se vratio starim navikama

Showbizz

Roker nije bio sam

Roker Đorđe David bio je učesnik saobraćajne nesreće koja se dogodila u Severnoj Makedoniji, kada je usmrtio ženu koja se našla na putu.

O tome su pisali balkanski mediji, pa je tim povodom muzičar organizovao konferenciju za medije 1. februara, kada je ispričao svoju stranu priče i istakao koliko mu je teško zbog svega.

David je istakao da i dalje nije slobodan čovek. Priznao je da mu stravične scene i dan-danas prolaze kroz glavu, bez obzira što su mu dokumenta vraćena.

– To je nešto što je jednostavno u ovoj cijeloj proceduri uslovnost koja mora da se zadovolji. Kažu ljudi: “Dobio si dokumenta, slobodan si”. Ne, ja se uopšte ne osećam tako. Ja ću u tom smislu osećati da sam slobodan kada se taj proces završi. Neće se završiti za mesec dana, odmah da kažem, daj Bože da se završi za pola godine. On će trajati, ali tek kada taj proces bude završen, gde će se meni na papiru zvanično dati rešenje, daj Bože da ja nisam imao nikakvu odgovornost koju treba da snosim u svemu tome, ja ću se, ako to tako bude, osećati da sam slobodan – ispričao je roker za portal Grand.

Ipak, svojim navikama se brzo vratio. Muzičara smo danas uslikali u Štark areni na košarkaškoj utakmici.

Podsetimo, KK Crvena zvezda ugostila je ekipu Žalgirisa u meču 26. kola Evrolige pred punim tribinama arene, a u brojnoj publici se našao i roker.

Utakmicu je pratio iz prvih redova, a ekskluzivni paparaco, prvi nakon nesreće, pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)