“Svaki dan te se setim. Užasno mi fališ”: Tužna objava Jovane Jeremić posvećena pokojnoj svekrvi

Region

Pored Voje, posebno mesto u voditeljkinom srcu zauzimala je, ali i dalje zauzima njena pokojna svekrva Zorica Milošević

Jovana Jeremić danas uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, ali je ostala u dobrim odnosima sa bivšim suprugom Vojisalvom Miloševićem.

Pored Voje, posebno mesto u voditeljkinom srcu zauzimala je, ali i dalje zauzima njena pokojna svekrva Zorica Milošević.

Jovana se sada emotivnim rečima obratila ženi koja joj je mnogo značila i objavom je mnoge rasplakala.

– Moja prva svekrva. Moja ljubav, moja duša, sve moje. Moja radost, moja inspiracija. Umetnost. Kreacija. Beskrajno sam je volela i volim je još uvek. Čini mi se i više jer je nema. Svaki dan te se setim, Zoko. Užasno mi fališ. Nema je da sedimo na terasi i pijemo kafu, palimo po koju pljugu( ja krijući, naravno). Moja prva svekrva me je gurala napred, uvek mi je govorila da ja moram da radim, da pripadam samo sceni i da je scena moj život. Žena, koja me je podržala kada nije niko. Moja Zoka, moje sve. Za sve što dolazi, nedostaješ. Tvoja snajka – napisala je ona ispod zajedničke fotografije.

Podsetimo, Jovanina svekrva preminula je u julu prošle godine, a voditeljka je bila slomljena.

– Moja svekrva! U životu mi je bila najveća podrška. Moja svekrva. Čuvala mi je dete kada mi se svet raspadao. Podržavala moje snove, verovala u mene kad niko nije. Noćima smo sedele na terasi i pričale. Pile naše kafe. Pravile muzičke delove jutarnjeg programa na početku moje karijere. Ona je uvek verovala u mene. Moja svekrva. Profesor muzike. Avangardna Žena. Lavica. Svetska zena. Karakterno ista ja. Naša ljubav, poštovanje i iskrenost nadmašile su ovozemaljsko vreme – napisala je Jovana dok su joj u očima bile suze.

– I sada se bori lavovski. Ne posustaje. Ovo je primer zdravog odnosa. Razvod od njenog sina nas nikad nije razdvojio. Ni mene od Voje. Samo smo još veći prijatelji. On je moj prvi suprug, nikad bivši muž, njegove ljubavi posle mene sam blagoslovila, a Voju podržala u svakom smislu, a moja Zoka je moja svekrva za sva vremena. Volim te, Zoko, Zoko lavice – dodala je voditeljka.

(Telegraf.rs)