Tužno..Radu izdao brat Nenad: Zabio joj nož u leđa, u sve umešana njegova žena

Showbizz

Radu izdao brat Nenad
Rada Manojlović uskoro izdaje novi album, a nedavno je izjavila da će pre toga objaviti duetsku pesmu koju želi da snimi sa svojim bratom Nenadom. U pitanju je numera o bratu i sestri koji su razdvojeni od detinjstva i Rada je poželela da to otpeva sa Nenadom i tako svima stavi do znanja da ne beži od saradnje sa njim i da ga mnogo voli.

Kako saznajemo, pevačica je svom bratu ponudila duet, ali je on odbio, i to ne direktno, jer joj nije odgovarao na poruke, već je njegova supruga saopštila Radi da ne želi duet

-Rada će tu pesmu snimiti, sada samo mozga sa kim, jer je pesma čista emocija i lepa priča o bratu i sestri. Svako ko je čuo demo snimak se naježio. Ona je pisala Nenadu i poslala mu je snimak, ali joj on nije odgovarao. Negde posle Nove godine, Rada mu je opet pisala i nije dobila odgovor.

– U jednom trenutku joj se javila Nenadova žena i rekla joj kako on sada ne planira da snima duete jer želi da izbaci solo pesme. Rada i njena sestra Maja ostale su u šoku, on se njoj nije javio uopšte, a priča kako je Rada njega sabotirala jer navodno nije htela da mu pomogne i tako dalje, a on je taj koji je svaki put nju odbio.

 

– Nenadov i Radin tata je isto ljut na njega, ne zato što neće sa njom duet, nego zato što se nije udostojio da joj se javi i da sa njom popriča. Njoj je mnogo žao što oni nemaju bliži odnos i što Nenad ne želi da komunicira sa njom, a niko ne zna zašto je to tako. Rada je baš plakala kada joj se snaja javila i rekla da Nenad ne želi da peva sa njom- kaže nam izvor blizak Radi.

Međutim, ni Nenad ne želi da priča na ovu temu, pa kada smo ga pitali za duet sa Radom rekao je da nije upućen i da ne planira da snima nikakav duet. Pevačica je objavila i tvit na društvenoj mreži gde nije krila koliko je razočarana.

Koliko najrođeniji može da te razočara, pa to ne može niko na svetu. Tužno- napisala je Rada.startmagazin.rs