VIDEO 4 dana boravila sa dečkom u stanu, demolirali ga i pobegli: Besni stanodavac objavio snimak haosa koji su ostavili za sobom

Region

Jedan stanodavac, koji svoju nekretninu oglašava na poznatoj platformi za izdavanje stanova, objavio je snimak uništenog stana nakon što je iz njega izašla devojka koja je u njemu sa dečkom boravila nekoliko dana.

Besni vlasnik je snimak objavio na Instagram stranici Moj_beo_grad i na njemu se vidi razbijen televizor, polomljeno staklo rasuto na sve strane, smeće i razbacani delovi nameštaja, jastuci…

Uz snimak unutrašnjosti, objavljen je i video na kom se vidi kako devojka u društvu nepoznatog momka odlazi iz stana, kao da se ništa nije dogodilo.

Kako je pojasnio, dogovor je bio da devojka u stanu boravi sama, ali na poslednjem video vidi se da njih dvoje zajedno odlaze.

„Devojci je izdat stan za jednu osobu, 4 dana je boravila tu sa dečkom sa snimka, samo su izašli bez obaveštenja vlasniku. Na zadnjem snimku su oni kako izlaze to jutro kada je trebalo da napuste stan. Saznaje se posle da ona često iznajmljuje stanove. Da l je neko imao ovakvo iskustvo, ne znam, ali ljudi trebaju biti na oprezu“, naveo je autor ovog video zapisa.

Nije navedeno kada je ovaj snimak načinjen niti tačna lokacija stana.

nova.rs