Cecina ćerka izabrala oprost umesto osvete: Anastasija objavom pokazala kakva je zaista

Zanimljivosti

Anastasija je otkrila nešto novo o sebi

Pevačica Anastasija Ražnatović, sada Gudelj, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, te objavljuje svakodnevno šta joj se događa u životu.

Posle talasa potpuno nasumičnih pitanja u vidu leksikona, gde su korisnici Instagrama imali priliku da odgovore na određena pitanja o sebi, ponovo se pokrenuo sličan trend.

Anastasija je sada imala priliku da bira između suprotnih pojmova, tako da su pratioci pomenute mreže mogli da saznaju nešto novo o pevačici.

Iako je Cecina ćerka javna ličnost, otkrila je da je introvertna i da više voli jednostavan stil umesto glamuroznog, kao i da više voli da petak veče provede kod kuće, a ne u izlasku, iako je noćna ptica.

Piše desnom rukom, voli sunčano vreme, zalaske sunca, ali i da vozi kola.

Obožava pse i mačke, ali je i tip koji više voli da šalje poruke, nego da telefonira.

Takođe je izabrala da će radije da oprosti nego da se sveti.

Podsetimo, Anastasija se nakon boravka u Srbiji, vratila se u Španiju gde živi sa izabranikom, Nemanjom Gudeljem, koji je nedavno operisan zbog ozbiljne povrede. Ona je sada pokazala kako zajedno uživaju.

Naime, srpski reprezentativac pokidao je meniskus kolena, imao je operaciju pre dve nedelje i sad ga čeka oporavak koji će da traje i do tri meseca

Njih dvoje izašli su na večeru, u kako se može videti jedan luksuzan restoran, a Anastasija se pohvalila snimkom sa večere u kojoj je uživala sa svojim suprugom.

Dok je snimala atmosferu, Gudelj se smeškao, a ona to objavila na storiju.

– Večera sa mužićem – napisala je Anastasija i dodala emotikon srca.

(Telegraf.rs)