Jovana Jeremić bez ustezanja otkrila kada je imala prvi intimni odnos: Bio je veliki gospodin, nije me sramota

Showbizz

Oduvek je bila transparentna, i o šakljivim i privatnim stvarima govorila javno, pa je tako svojevremeno otkrila i kada je izgubila nevinost

Voditeljka Jovana Jeremić potpuno se povukla iz medija, i posvetila poslu, ali i svom 14 godina starijem dečku, biznismenu Draganu Stankoviću, “kralju heleba” u Srbiji.

Iako trenutno ne daje izjave, njeni klipovi iz Jutarnjeg, ali i pojedine stare izjave ovih dana posebno su postale viralne.

Oduvek je bila transparentna, i o šakljivim i privatnim stvarima govorila javno, pa je tako svojevremeno otkrila i kada je izgubila nevinost.

“Kada si izgubila nevinost?”, pitao ju je voditelj u emisiji “Ami Dži šou”, a onda je usledio šok u studiju.

– Izgubila sam nevinost sa 23 i po godine. Majke mi moje. Moraš da shvatiš, ja nikada ne lažem na televiziji, izgubila sam nevinost, neću sada kao svi da me bude sramota, pitaj me Ognjene, pitaj me to pitanje, nemam čega se stidim, sa 23 i po, za druge je zezanje, ja sam tog dečka najviše volela, veliki pozdrav za njega, bio je veliki gospodin, kralj, pozdrav za njega – rekla je Jovana.

Inače, ona nakon razvoda od prvog supruga Vojislava, sada uživa u ljubavi sa 14 godina starijim muškarcem, uglednim biznismenom.

(Telegraf.rs)