Otkriveno kako je trovan Saša Kulišić: Kćerka U LIMUNADU STAVLJALA TABLETE koje je nabavila njena tetka

Region

Tablete sa kojim je danima trovan Saša Kulišić iz Doboja, kupila je V. M. sestra njegove supruge Andree Kajganić (32), potvrdili su u OJT Doboj.

Podsjetimo, Andrea Kajganić i njen ljubavnik Dražen Lazarević (19) do detalja su isplanirali monstruozno ubistvo Kulišića, a u svoj pakleni plan uključili su i Andreinu kćerku od 14 godina.

Odmah nakon hapšenja djevojčici (14) je određen pritvor, a Okružni sud u Doboju danas je saopštio da iza rešetaka ostaju i ljubavnici.

Osim toga, otkrili su i nove detalje ubistva.

Kajganićeva i Lazarević su dogovorili sa maloljetnom kćerkom od Andree, ona je 29. januara u popodnevnim časovima, usitnila veći broj tableta naziva „Treana“ jačine 10 mg, koje je kupila sestra prvoosumnjičene V.M. na molbu osumnjičenih, iste pomiješala sa vodom

– Potom je u dogovoru sa osumnjičenima, maloljetna K.A. (14) u večernjim časovima otišla u porodičnu kuću svog oca Kulišić gdje je uz upotrebu vode u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta napravila limunadu koju je dala ocu u namjeri da ga tako omami i uspava, a koje tablete su ona i majka i u ranijem periodu davale oštećenom a da on za to nije znao – rečeno je u policiji.

Nakon što su tablete počele djelovati i nakon što je Kulišić zaspao, djevojčica je ostavila otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavijestila osumnjičene koji su došli i ušli u unutrašnjost kuće, nakon čega su po ulasku u unutrašnjost djevojčici rekli da ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata.

– Osumnjičeni su ušli u sobu gdje je spavao Kulišić gdje su ga vezali na način da su mu oblijepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i selotejp trakom i zadali mu par udaraca od kojih je krvario, da bi ga potom iznijeli iz kuće i automobilom odvezli u šumu u neposrednoj blizini pored izletišta, gdje su mu osumnjičeni zadali nepoznatim predmetom četiri ubodne rane u predjelu stomaka te ga usmrtili – pojasnili su u dobojskom sudu srpskainfo.com