“UBIŠE MI SAŠU, IŠČUPAŠE GA IH MOG SRCA, A NIKAD ZLO NIKOM NIJE NANEO”! Majka zapomaže na sahrani brutalno ubijenog Saše Kulišića! LIKVIDARALI GA MALOLETNA ĆERKA, ŽENA I NJEN LJUBAVNIK!

Region

Zločin koji se dogodio 30. januara bio je izuzetno svirep, a policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno planirano.

Danas je na groblju Šušnjari okupljeno mnogo ljudi koji žele da odaju poslednju počast Saši Kulišiću, čoveku iz Republike Srpske koji je brutalno ubijen, a njegova sahrana je okupila brojne građane koji su sa suzama u očima došli da izraze saučešće.

Sašu Kulišića je ubila njegova supruga A. K. zajedno sa njihovom kćerkom (14) i njenim ljubavnikom Draženom Lazarevićem. Ova porodična tragedija je potresla mnoge, a posebno teška situacija nastala je kada je na sahranu stigla Sašina majka.

Njena bol je bila nepodnošljiva, dok je ponavljala kako su mu dušmani oduzeli život.

– Ubiše mi Sašu. Iščupaše ga iz mog srca, zašto? Da li je nekada nekom zlo naneo – neutešno je ponavljala majka ubijenog.

Zločin koji se dogodio 30. januara bio je izuzetno svirep, a policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno planirano. Prema navodima, Kulišić je najpre omamljen lekovima, a zatim napadnut u krevetu. Sumnja se da je potom vezan i prebačen u automobil kojim je prevezen do šume gde je ubijen nožem. Smrtonosne povrede mu je, prema sumnjama, zadala supruga.

Porodica, prijatelji i građani su se okupili danas kako bi mu poslednji put rekli zbogom. Njegova majka, uprkos velikoj boli, bila je okružena rodbinom i prijateljima koji su pokušavali da je uteše. Ova tragedija je ostavila dubok trag u srcima mnogih, a Saša će biti upamćen kao voljeni član zajednice čiji je život prekinut na surov način.republika.rs